Curs de autoaparare pentru copii&adolescenti
Curs de autoaparare pentru copii

Stilul nostru de karate invata copiii si adultii sa gandeasca in loc sa intre in panica in orice situatie potentiala de viata si cum sa reactioneze adevat. Cursul de karate pentru copii din Timisoara se desfasoara in sediul nostru de la Centrul de Limbi Straine Smart din Iulius Mall Timisoara pe parcursul intregului an scolar, inclusiv in perioada vacantei de vara, pe categorii de varsta. Mentionam ca varsta minima pentru copii este de 4 ani.

Organizare

Programul nostru de karate este adresat copiilor incepand cu varsta de 4 ani si este unul special pentru ca:

  • Pregatirea se realizeaza pe grupe de varsta, tinand cont de particularitatile fiecarui copil
  • Beneficiaza de profesor de 5 dani, cu pregatire medicala, multa experienta si tact in munca cu copiii
  • Se concentreaza pe dezvoltarea fizica si psihica a copiilor
  • Abordarea noastra este una non-violenta permitand copiilor sa-si dezvolte potentialul la maxim, in ritmul fiecaruia
  • Se adreseaza tuturor copiilor, atat celor statici si energici cat si celor timizi, fara incredere in ei
  • Cursul se desfasoara in week-end pe parcursul intregului an scolar
Programa, metode de predare
  • Metode de predare interactive
Dotare
  • Sala de clasa adecvat dotata si frumos amenajata
  • Hol filtru parinti cu grup sanitar
Inscriere, preturi

Inscrierile la cursuri se fac in general, pentru un loc sigur la grupa incepand cu luna septembrie, pana in 30 iunie. Cererile primite dupa aceasta data se proceseaza in limita locurilor ramase disponibile.
Cererea de inscriere se poate completa la sediul Smart Learning Center sau on-line.
Pentru mai multe detalii legate de organizarea cursului va rugam sa sunati la telefon 0745-01-12-12 (prof. dr. Matin Salehi).

Cerere de inscriere Cerere de inscriere la curs

Informatii copil


Scoala/Gradinita(daca este cazul)Informatii cursCursuri

()
()
()
()
()
()
()
()


Informatii parinti
Pregatirea si locul de munca al parintilor (optional)(daca se considera necesar, telefon de servici)(daca se considera necesar, telefon de servici)


*In urma completarii fomularului veti primi pe mail o copie cu fisa completata (acest mail este trimis automat; verificati inclusiv in casuta de SPAM), urmand sa primiti un mail de la Centrul de limbi straine Smart confirmand disponibilitatea cererii dumneavoatra si raspunzandu-va la eventualele nelamuriri pe care le-ati trecut in casuta cu observatii.
ATENTIE!!! Completarea acestei cereri nu garanteaza inscrierea la curs. Completarea cererii reprezinta doar dorinta dvs de a inscrie copilul la curs. Pasul urmator completarii acestei cereri fiind, in cazul in care cererea dvs este aprobata, semnarea unui contract intre Smart Learning Center si dumneavoastra care garanteaza inscrierea la curs. Numai din momentul semnarii contractului aveti garantia ca copilul dvs este inscris.
Nota: Datele completate de Dvs. raman confidentiale in dosarul de inscriere, nefiind cunoscute decat de conducerea firmei noastre si utilizate in caz de necesitate (anunturi pentru parinti, urgente, situatii referitoare la plata cursului, inclusiv pentru a veni in ani urmatori in intampinarea dorintelor Dvs. de a stabili cursurile noastre cat mai convenabil din punct de vedere al orarului)

Teste, materiale didactice Teste, materiale didactice

Cambridge English: Advanced este un examen pe care trebuie neaparat sa-l aveti daca doriti sa studiati intr-o tara vorbitoare de limba engleza. Acest examen este esential pentru inscrierea la o universitate sau pentru obtinerea unui post bun. Promovarea acetui examen dovedeste ca aveti cunostinte avansate de limba engleza.

  • Cambridge English: Advanced este considerat nivelul C1 in CEFR

Observatie: Participarea la cursurile de pregatire pentru acest examen ii vor da copilului dvs aceste deprinderi practice ale limbi engleze.