texttexttexttexttext

Oferta programe&optionale

Gradinita furnizeaza copiilor servicii educative de calitate, conform curricumului in specialitate; ingrijirea copiilor prescolari, sprijirnirea familiilor ocupate in cresterea si educatea copiilor, socializarea copiilor; obtinerea treptata a unei autonomii personale, pregatirea pentru scoala si petnru viata sociala. In cadrul gradinitei se respecta ritmul propriu de dezvoltare al fiecarui copil si se incurazeaza initiativa si participarea activa a copilului prescolar la propria invatare.

Tabara de vara

Vacanta de vara reprezinta o perioada de distractie si relaxare pentru orice copil, dar este de asemenea si o perioada in care cunostintele adunate cu greu de-a lungul anului scolar se pot pierde. Centrul de limbi straine vine in ajutorul parintilor care doresc sa-si ajute copiii sa se distreze fara sa piarda din cunostinte oferindu-le programul de vara Smart care include excursii si aplicatii practice ale limbilor straine.
 
 

Smart Kindergarten

O limba straina vorbita fluent creeaza oportunitati pe viata! Educatia si formarea timpurie de calitate conteaza Noi stim asta si avem grija sa o facem. Zi de zi. Avem grija de copii, ii indrumam, incurajam si invatam ca sa-si dezvolte potentialul intelectual, fizic si psihic. Gradinita Smart Kinderclub este o institutie de invatamant privata, care pune la dispozitia parintilor servicii educationale de calitate.
Va oferim:
- echipa de profesionisti cu experienta
- seriozitatea orelor de curs
- urmarirea programei, atat la limbi straine cat si la limba romana step by step, tinand cont de progresul si evolutia copiilor din grupa
- introducerea zilnica a conversatiei in limba engleza
- folosirea materialelor didactice, carti, caiete la limba engleza dupa curricula din Marea Britanie si SUA
- profesori bine pregatiti, cu experienta in activitatea cu copiii prescolari
- educatie condusa si urmarita de educatoare dedicate, care-si cunosc bine meseria si o practica cu pasiune si seriozitate
- toti membrii personalului ( de la ingrijitoare la cadre didactice si personal administrativ) alesi cu grija, selectati special ca sa faca parte din echipa pretentioasa si perfectionista de la Smart si avand permanent ca obiectiv mentinerea standardului de calitate in educatie, in formarea si evolutia copiilor intrati in programul nostru de pregatire;
- lectii deschise, spectacole, activitati cu parintii, lectii postate pe site - in functie de grupa de varsta, parintii avand ocazia sa cunoasca ceea ce fac si ce invata copii la noi.
- exercitii si elemente de gimnastica, activitati sportive, jocuri de miscare organizate, diversificate zilnic , atat dimineata la sosire cat si intre orele de curs pentru a echilibra pozitiv activitatea intelectuala cu cea fizica si pentru a controla o dezvoltare fizica armonioasa in concordanta cu varsta copiilor.
- lectii de arta - pictura, desen, modelaj, teatru
- consiliere parentala individuala lunara
- excursii tematice in oras (muzee, institutii, ateliere, fabrici, cabine, etc) pentru aplicatii practice
- colaborare cu medic pediatru
Inscrierea la gradinita sau la activitatile optionale se poate face online completand cererea online sau depunand o cerere la receptia Smart Kindergarten din Iulius Mall Timisoara.

Noutati

Inscriere la gradinita

Smart Kindergarten Club incepe inscrierile pentru gradinita (an scolar 2018 - 2019). Varsta copiilor trebuie sa fie intre 2-5 ani (grupa mica, mijlocie, mare).