Vizita la PlayZone

Tobogane, piscina cu bile

Vizita la PlayZone - loc de joaca in Iulius Mall Timisoara Azi am vizitat locul de joaca PlayZone. Ne-am distrat si ne-am jucat. Locul de joaca are tobogane uriase, piscina cu bile, saltea de sarit.

Vizita la FunStudio

Structura multi-etajata, console Wii U

Vizita la FunStudio - loc de joaca zona FoodCourt FunStudio este un loc de joaca interior, situat in zona FoodCourt din Iulius Mall

Serbare Craciun

Cantece si poezii

Serbarea de Craciun de la gradinita Smart Ca in fiecare an, copii de la gradinita s-au pregatit temeinic cu cantece si poezii ca sa-l impresioneze pe Mos Craciun si sa le lase tolba cu daruri. Anul acesta nu a fost exceptie iar copii s-au descurcat de minune, reusind sa-l impresioneze pe Mos Craciun.

Halloween

Costume, pictura pe fata

Serbarea de Halloween de la gradinita Smart Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sarbătorita in noaptea de 31 octombrie, desi in unele tari data sarbatorii variaza — de exemplu, în Suedia este sarbătorita in prima sambata din noiembrie.Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii de la gradinita Smart au sculptat dovleci, s-au mascat in vrajitori, printese, pirati si au mers la colindat.