Program de Vara Smart & Tabara de vara 2016

Poze&Filme de la activitatile de la Programul de vara Smart din anii anteriori le gasiti postate pe pagina de facebook a gradinitei Smart Kindergarten pe care o puteti accesa de aici. Poze&Filme de la activitatile de la Programul de vara Smart 2016 care au avut loc in Timisoara si Lugoj au fost postate pe pagina de facebook a Centrului de limbi straine Smart pe care o puteti accesa de aici si pe acest site la galerie.

Program de vara Smart 2017
19 iunie - 14 iulie

Prescolari Cerere de inscriere la curs

Tabara de zi in limba engleza/germana

    Gradinita Smart Kindergarten vine in intampinarea dorintelor parintilor si organizeaza tabara de zi Smart. Tabara reprezinta o oportunitate ca cei mici sa se distreze si sa consolideze ce au invatat in timpul anului scolar sau sa invete lucruri noi participand la o multitudine de activitati in care se va folosi limba engleza/germana : jocuri, plimbari in oras, parcuri, institutii, teatru de papusi, pictura, gradinarit, gatit, carnaval, craft, jocuri, sport, concursuri, vizionari de filmulete in limba straina, etc.
» Activitatile au loc zilnic, de luni pana vineri incepand cu ora 9 pana la 13.
» Pretul pentru toate aceste activitati este de 250 lei/saptamana.
» Pentru inscrieri puteti completa cererea online sau puteti sa ne vizitati la sediul nostru din Iulius Mall Timisoara.

Tabara de vara Smart


» Pentru inscrieri puteti completa cererea online sau puteti sa ne vizitati la sediul nostru din Iulius Mall Timisoara

Scolari Cerere de inscriere la curs

Tabara de zi in limba engleza/germana

    Tabara de zi organizata de Smart Learning Center reprezinta ocazia perfecta de a pune in practica tot ce au acumulat copiii in timpul anului scolar. Tabara va ajuta la consolidarea cunostintelor adunate cu greu in timpul anului scolar si cei mici vor descoperii ca o limba straina nu este doar ceva ce se invata la scoala pentru o nota buna ci reprezinta un atu care ii va ajuta enorm in viata. Tabara va contine o multitudine de activitati in care se va folosi limba engleza/germana : invitati speciali, plimbari in oras, parcuri, institutii, jocuri, teatru de papusi, pictura, gradinarit, gatit, carnaval, craft, jocuri, sport, etc.
» Activitatile au loc zilnic incepand cu ora 9 pana la 13.
» 1 ora limba straina zilnic + folosirea limbii engleza/germana in activitati sportive, distractive, experimente, craft, atelier creatie, plimbari in aer liber, simulari ale diverselor situatii in care ar fi nevoie sa se foloseasca limba engleza/germana.
» Pretul pentru toate aceste activitati este de 250 lei/saptamana.
» Pentru inscrieri puteti completa cererea online sau puteti sa ne vizitati la sediul nostru din Iulius Mall Timisoara.


Cerere de inscriere Cerere de inscriere la curs

Informatii copil


Scoala/Gradinita(daca este cazul)Informatii programe vara


Intervalul de timp dorit(Daca doriti sa specificati mai multe intervale de timp, va rugam sa le treceti in casuta de observatii)

Informatii parinti

*In urma completarii fomularului veti primi pe mail o copie cu fisa completata (acest mail este trimis automat; verificati inclusiv in casuta de SPAM), urmand sa primiti in decursul a aproximativ 72 de ore (exceptie sarbatori legale, sambata si duminica) un mail de la Smart confirmand disponibilitatea cererii dumneavoatra si raspunzandu-va la eventualele nelamuriri pe care le-ati trecut in casuta cu observatii.
Nota: Datele completate de Dvs. raman confidentiale in dosarul de inscriere, nefiind cunoscute decat de conducerea firmei noastre si utilizate in caz de necesitate (anunturi pentru parinti, urgente, situatii referitoare la plata cursului, inclusiv pentru a veni in ani urmatori in intampinarea dorintelor Dvs. de a stabili cursurile noastre cat mai convenabil din punct de vedere al orarului)