TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ului
www.smartedu.ro

 1. Acceptul dumneavoastra
  Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
 2. Website-ul smartedu.ro
  Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul nostru. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart nu are control Si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra absolviti in mod explicit Asociatia pentru Alternative Educationale Smart de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site-ul nostru.
 3. Accesul pe website
  • A. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor TERMENI de folosinta:
   1. Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
   2. Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului.
   3. Nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat.
   4. Veti respecta termenii si conditiile acestui site.
  • B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii complete. Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului in cazul in care securitatea contului dvs este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Chiar daca Asociatia pentru Alternative Educationale Smart nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dvs ati putea fi raspunzator de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizata. O persoana fizica poate detine doar un singur cont pe www.smartedu.ro. In situatia in care, administratorul site-ului descopera mai multe conturi apartinand aceleiasi persoane, nici una din imaginile / filmele uploadate/voturile de pe conturile respective nu va avea dreptul sa participe la concursurile organizate de site. Daca descoperirea a fost efectuata in cursul derularii oricarei campanii Smart, materialele uploadate/votate vor fi considerate avand 0 voturi.
  • C. Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului www.smartedu.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie.
 4. Drepturile proprietatii intelectuale
  Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.
  Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.
  Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sA detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.
 5. Postarea de catre utilizator
  • A. Site-ul smartedu.ro permite sau va permite in viitor postarea de clipuri video/imagini sau alte materiale de catre dvs sau de catre alti utilizatori; va mai permite gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea acestor materiale postate. Este de inteles faptul ca, indiferent daca materialele postate sunt sau nu publicate, Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) nu garanteaza confidentialitatea materialelor.
  • B. Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca:
   1. Detineti sau ati obtinut licenta, drepturile, consimtamantul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; in acelasi timp autorizati Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) in utilizarea tuturor si oricaror patente, marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, in scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare.
   2. Detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea din partea fiecarei persoane identificabila in materialele postate pe site de a aparea pe site si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. Mai exact, detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) prin acesti Termeni si conditii de utilizare. Sunt membrii www.smartedu.ro toate persoanele inscrise benevol in baza de date a site-ului si care au completat in intregime toate informatiile solicitate de administratorul site-ului. Membrii www.smartedu.ro pot, in orice moment sa stearga oricare din imaginile /filmele uploadate de pe contul personal. Orice persoana poate solicita administratorului site-ului sa stearga / sa retraga imaginile, filmele care incalca legislatia in vigoare si in special legislatia privind protectia copilului; Administratorul site-ului, poate, din proprie initiativa, la momentul cand constata ca o imagine / un film , incalca legislatia privind protectia copilului, sa procedeze la stergerea acesteia / acestuia de pe site, cu obigatia notificarii prin mesaj mail a membrului care a postat-o.
  • C. In legatura cu materialele postate, sunteti de asemenea de acord:
   1. Sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul si de a acorda licenta catre Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart)in conditiile prevazute mai sus.
   2. Sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului www.smartedu.ro sau unei terte persoane.
   3. Sa nu postati materiale obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care sa violeze vreo lege sau sa fie nepotrivita in vreun fel.
   4. Sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale.
   5. Impersonalizare.
  • D. In particular, daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator v-a incalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare administratorului sit-ului, alaturi de urmatoarele elemente:
   1. O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate spre detinerea dreptului de autor care este incalcat.
   2. Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi incalcat sau o lista cu elementele ce se considera a fi Incalcate.
   3. Identificarea materialului care se considera a fi incalcat sau a fi subiectul activitatii de incalcare si care se doreste a fi inlaturat sau blocat accesul utilizatorului pe site.
   4. Informatie rezonabil suficienta din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare ulterioara din partea site-ului - adresa, numar de telefon sau email.
   5. Dovada conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al materialului.
  • E. Sunteti constient ca in timpul utilizarii site-ului va expuneti la materiale postate dintr-o varietate de surse si ca Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) nu este raspunzator de acuratetea, utilitatea, siguranta materialelor sau gradului in care acestea respecta drepturile de proprietate.
   De asemenea constientizati faptul ca va expuneti la materiale care pot fi ofensive, indecente, respingatoare si sunteti de acord sa renuntati, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le le-ati putea pretinde de la Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) , si sunteti de acord sa ii investiti si sa mentineti Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart), pe proprietarii/operatorii, afiliatii si/sau licentatorii acestuia cu imunitate completa in masura permisa de lege privind toate aspectele legate de utilizarea site-ului.
  • F. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) va permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite in scop personal si non-comercial.
 6. Declaratie de garantie
  SUNTETI DE ACORD CA PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI smartedu.ro SA VA ASUMATI ORICE RISC.
  IN MASURA PERMISA DE LEGE, Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart), DIRECTORII, ANGAJATII SI AGENTII SAI DECLARA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU WEBSITE-UL SI FOLOSINTA DVS. A ACESTUIA. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) NU OFERA NICI O GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONTINUTUL ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITE-URI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATELE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL smartedu.ro. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE-UL smartedu.ro SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, SI Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DVS SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DVS JUDECATA SI SA O EXERCITATI CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.
 7. Limitarea raspunderii
  IN NICI UN CAZ Asociatia pentru Alternative Educationale Smart, DIRECTORII, ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DVS PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN ORICE (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITEUL smartedu.ro, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARATIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE IN JURUSDICTIA APLICABILA. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA Asociatia pentru Alternative Educationale Smart (Smart) NU VA FI PASIBIL PENTRU POSTARILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA AL SUPORTATI DOAR DVS. Site-ul este controlat Si oferit de catre Asociatia pentru Alternative Educationale Smart cu facilitatile sale din Romania. Asociatia pentru Alternative Educationale Smart nu afirma ca site-ul smartedu.ro este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul smartedu.ro din alte juristictii, sunt responsabili fata de legea locala. In cazul incalcarii garantiilor mentionate mai sus, veti despagubi integral Asociatia pentru Alternative Educationale Smart pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina Asociatia pentru Alternative Educationale Smart, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre Asociatia pentru Alternative Educationale Smart a oricaror informatii sau materiale postate potrivit acestor Termeni si conditii de utilizare.
 8. Exceptii de la penalitati
  Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti Smart , firma mama Asociatia pentru Alternative Educationale Smart , directorii, angajatii si agentii nevinovati de si impotriva oricaror si tuturor daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din: (i) folosinta si accesul dvs la site-ul smartedu.ro, (ii) violarea din partea dvs a oricaror Termeni din acesti termini de serviciu (iii) violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; sau (iv) orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti. Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de Servicii si folosinta dvs a site-ului smartedu.ro.

NOTA DE INFORMARE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociatia pentru Alternative Educationale Smart persoana juridica romana cu sediul in Timisoara, str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul social al Asociatia pentru Alternative Educationale Smart din Timisoara , str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31 jud. Timis