POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
www.smartedu.ro

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate inaintea utilizarii acestui website.

Noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si de aceea noi, SC FUNLEARN CENTER SRL, precum si afiliatii nostri, ne angajam sa protejam orice informatii care identifica sau pot contribui la identificarea unei persoane fizice ("date cu caracter personal"), pe care le colectam, le prelucram si/sau la care avem acces.

Modul in care sunt colectate, procesate si partajate informatiile cu caracter personal depinde de scopurile si temeiurile legale in baza carora se face colectarea si prelucrarea lor, precum si de consimtamantul specific acordat in acest sens de catre dumneavoastra.

Acest website, www.smartedu.ro, este furnizat si administrat de SC FUNLEARN CENTER SRL, cu sediul social str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31, Timisoara, Romania (la care ne vom referi de aici mai departe cu "noi", "noua", "nostru", "noastra", "nostri", "noastre").

Prin intermediul acestei Politici de Confidentialitate vrem sa ne asiguram ca aveti acces la o informare adecvata cu privire la colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv a acelor informatii asupra carora avem obligatia sa va informam, asa cum prevad reglementarile in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, incluzand EU Regulation No. 2016/679 The General Data Protection Regulation ("GDPR").

Aceasta Politica de Confidentialitate poate fi completata cu alte informatii furnizate de catre noi, precum si cu alti termeni si conditii care se aplica in acest website sau fata de care v-ati dat consimtamantul prin interactionarea cu noi.

Comentariile si observatiile dumneavoastra sunt intotdeauna binevenite.

1. Datele noastre de contact

Operatorul de date cu caracter personal la care se face referire in acest document este SC FUNLEARN CENTER SRL, cu sediul social str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31, Timisoara, Romania, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel Va rugam sa parcurgeti sectiunile urmatoare pentru a afla mai multe informatii despre modalitatile prin care ne puteti contacta.

1.1 Identitatea procesatorului

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, entitatea legala responsabila pentru colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal conform acestei Politici de Confidentialitate este:

SC FUNLEARN CENTER SRL

Adresa:

Sediu social: Str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31, Timisoara

Telefon:

0356-173-443

E-mail

office@smartedu.ro

2. Cum prelucram cookie-uri si date cu caracter personal

Atunci cand interactionati cu noi vom colecta date cu caracter personal despre dvs. si le vom folosi in diverse scopuri, cum ar fi gestionarea acestui website, pentru a va permite sa utilizati serviciile noastre, pentru a va facilita abonarea la Newslettere si/sau crearea unui cont in sistemul nostru, pentru a va permite sa contactati reprezentantii serviciului nostru de Relatii Clienti etc. Folosim de asemenea datele dvs. cu caracter personal pentru a analiza si evalua interesele si preferintele personale, pentru a personaliza experienta dvs. pe site si pentru a ne imbunatati serviciile si a va oferi servicii adecvate intereselor si preferintelor dvs..

Daca vi se solicita sa furnizati informatii, este optional pentru dvs. sa divulgati astfel de informatii. Cu toate acestea, informatiile pot fi necesare din considerente legale, contractuale sau operationale. Noi vom indica intotdeauna in mod clar daca informatiile sunt obligatorii. In cazul in care alegeti sa nu divulgati informatiile pe care noi le consideram obligatorii, ca o consecinta la acest fapt este posibil ca noi sa nu va putem furniza serviciile pe care le-ati solicitat (de exemplu, abonarea la newsletter, inscrierea la curs, programari pentru testari, etc.).

Pentru a ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim permanent serviciile si comunicarea cu dvs., spre exemplu prin intemediul newsletterelor noastre, va putem solicita ocazional informatii despre interesele dvs. personale, datele demografice sau experienta dvs. cu privire la produsele si serviciile noastre. Aceaste informatii suplimentare sunt intotdeauna optionale, insa apreciem sprijinul acordat in furnizarea acestora.

Modul in care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal depinde de modul in care interactionati cu noi si de serviciile pe care le solicitati.

Noi credem cu tarie in protejarea datelor cu caracter personal aflate in custodia si sub controlul nostru si, prin urmare, am implementat ceea ce consideram noi ca sunt masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date cu caracter personal, atat impotriva procesarii neautorizate sau ilegale a acestora, cat si impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii lor accidentale.

Daca parcurgeti sectiunile de mai jos puteti afla mai multe detalii despre modul in care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal in diferite situatii, inclusiv categoriile generale de date cu caracter personal care sunt procesate, sursa datelor cu caracter personal pe care nu le obtinem in mod direct de la dvs., scopurile in care sunt prelucram datele cu caracter personal, precum si temeiul legal in baza caruia se face prelucrarea.

2.1 Informatii cu privire la Cookie-uri

Acest website este furnizat si administrat de:

SC FUNLEARN CENTER SRL

Adresa:

Sediu social: Str. Gen.Gh.Stavrescu nr.31, Timisoara

Telefon:

0356-173-443

E-mail

office@smartedu.ro

Ce este un Cookie?

Un cookie este un fisier text de dimensiuni mici care stocheaza setari din internet. Majoritatea website-urilor utilizeaza tehnologia cookie. Cookie-urile sunt descarcate de catre browser-ul dvs. de internet prima data atunci cand vizitati un website. Data viitoare cand vizitati acest wesite de pe acelasi dispozitiv, cookie-ul si informatiile din el sunt fie trimise inapoi catre website-ul unde a fost generat (cookie-uri primare), fie catre un alt website de care apartine acesta (cookie-uri procesate de catre terti). Prin aceasta metoda website-ul poate detecta faptul ca a fost deja deschis utilizand acest browser si, in anumite cazuri, va diversifica apoi continutul pe care il afiseaza.

Unele cookie-uri sunt extrem de utile deoarece pot imbunatati experienta utilizatorului la revenirea pe un website vizitat anterior. Aceasta presupune utilizarea aceluiasi dispozitiv si a aceluiasi browser utilizat initial; in acest caz, cookie-urile isi vor aminti preferintele dvs., vor sti cum folositi website-ul si vor adapta continutul afisat astfel incat sa fie mai relevant pentru interesele si nevoile dvs. personale.

Cookie-uri incluse in acest website care nu necesita consimtamant

Cookie-urile obligatorii, cunoscute sub numele de cookie-urile "strict necesare", permit functionalitati fara de care utilizarea website-ului in scopul in scopul dorit ar fi imposibila. Aceste cookie-uri sunt utilizate exclusiv de acest website si sunt, prin urmare, cunoscute sub numele de "cookie-uri primare". Ele sunt salvate numai pe computerul dvs. in timpul navigarii pe site. Un exemplu in ce priveste necesitatea utilizarii cookie-urilor strict necesare este asigurarea faptului ca ceea ce vedeti pe ecran corespunde volumului de date pe care il poate gestiona conexiunea dvs. la internet. Un alt exemplu de ceea ce fac aceste module cookie este facilitarea trecerii de la http la https atunci cand schimbati paginile, astfel incat securitatea datelor transmise sa fie mentinuta. Mai mult, un cookie de acest gen este utilizat pentru a stoca consimtamantul dvs. in ce priveste utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru. Consimtamantul dvs. nu este necesar pentru utilizarea cookie-urilor strict necesare.

Cookie-uri primare incluse in acest website care necesita consimtamant

Cookie-urile care din punct de vedere juridic nu sunt esentiale pentru utilizarea acestui website, indeplinesc totusi functii importante. Fara aceste cookie-uri, functionalitatile care permit utilizarea cu usurinta a site-ului nostru, cum ar fi formularele pre-completate, nu vor mai fi disponibile. Setarile pe care le faceti, cum ar fi optiunile de limba, nu vor mai fi salvate, astfel incat veti fi intrebat(a) despre ele de fiecare data cand schimbati paginile. De asemenea, nu vom mai putea sa va prezentam oferte personalizate special pentru dvs..

Utilizarea in acest website a cookie-urilor procesate de terti care necesita consimtamant

Acest website integreaza continut apartinand unor furnizori de servicii executate de terti. Acesti furnizori de servicii executate de terti pot plasa cookie-uri in timp ce vizitati website-ul si astfel pot obtine informatii cu privire la faptul ca ati accesat acest website. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre modul in care acesti furnizori de servicii executate de terti utilizeaza cookie-urile, va rugam sa accesati website-urile acestora, Daca ati decis sa nu va dati consimtamantul cu privire la utilizarea cookie-urilor pentru care acest lucru e necesar, sau daca v-ati retras acest consimtamant, veti beneficia doar de functionalitati ale website-ului care nu necesita astfel de cookie-uri. In functie de caz, sectiunile din website care pot include continut de la furnizori de servicii executate de terti si care, prin urmare, plaseaza cookie-uri furnizate de catre terti, nu vor fi disponibile pentru dvs.. Daca nu doriti sa acceptati deloc cookie-uri, atunci puteti sa configurati acest lucru direct in browser.

Puteti sa renuntati la cookie-urile de la Google Analytics aici

Puteti trimite o cerere "Do-Not-Track" catre diferite retele de publicitate aici

2.2 Atunci cand sunteti abonat(a) la newslettere.

Aveti posibilitatea sa va abonati pentru a primi informatii prin e-mail si mesaje text (SMS) ("Newslettere") despre serviciile, concursurile si promotiile oferite de SC FUNLEARN CENTER SRL (cursuri pentru copii, oferte petreceri, etc), atat de la noi cat si de la afiliatii SC FUNLEARN CENTER SRLC.

Va vom trimite doar newslettere si alte materiale de marketing numai daca v-ati dat consimtamantul in mod specific pentru a primi aceste newslettere de la noi.

Daca va abonati pentru a primi newslettere pe unul din website-urile noastre, fie intr-unul din locatiile fizice SC FUNLEARN CENTER SRL operate de catre noi, sau printr-o alta modalitate, vi se va cere sa furnizati anumite informatii esentiale despre dvs. Informatiile personale obligatorii includ numele si prenumele, precum si adresa dvs. de e-mail ("Datele de abonare la newsletter"),numar de telefon, care vor fi utilizate in scopul inregistrarii dvs., pentru a verifica valabilitatea adresei dvs. de e-mail si pentru furnizarea catre dvs. a unor newslettere relevante. Nu va putem abona la newslettere decat daca ne furnizati informatiile obligatorii.

De asemenea, va putem oferi posibilitatea de a ne furniza si alte date suplimentare decat datele pe care le-am indicat in mod clar ca fiind obligatorii, cum ar fi adresa, locul de munca si pregatirea, un numar de telefon de servici (daca este cazul), etc.. Este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati aceste date aditionale. Daca ne oferiti date suplimentare, acestea ne vor ajuta sa ne imbunatatim serviciile si ofertele.

Temeiul legal pentru trimiterea newsletterelor este GDPR art. 6 (1) a), si anume consimtamantul pe care vi l-ati dat atunci cand v-ati abonat la newsletterele noastre.

Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul acordat pentru primirea newsletterelor si sa va dezabonati de la o lista de e-mail sau SMS urmand instructiunile din orice e-mail, SMS sau alta comunicare pe care o primiti de la noi. In acest sens va rugam sa consultati si SECTIUNEA 5: Drepturile dumneavoastra, retragerea consimtamintelor si dezabonarea.

Newsletterele noastre contin asa-numitii pixeli de urmarire. Un pixel de urmarire este un element grafic miniatural incorporat in astfel de e-mail-uri, care sunt trimise in format HTML pentru a permite inregistrarea si analizarea log-urilor (fisierelor jurnal). Aceasta permite o analiza statistica a succesului sau esecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmarire incorporat este posibil sa vedem daca si cand un e-mail a fost deschis de catre destinatar, precum si ce link-uri din e-mail au fost accesate de catre acesta ("Newsletter-Tracking Data"). Aceste date de urmarire a newsletterelor sunt utilizate de noi pentru a efectua cercetari de marketing generale si pentru a optimiza distribuirea si utilizarea acestor newslettere. Baza legala pentru aceasta este GDPR. 6 (1) f) si anume interesul nostru legitimin ce priveste intelegerea comportamentului si intereselor clientilor si asigurarea unui marketing eficient si a unei promovari eficiente a produselor si serviciilor SC FUNLEARN CENTER SLR.

Vom folosi de asemenea datele de abonare la newslettere, datele suplimentare si datele de urmarire a newsletterelor pentru a efectua cercetari de marketing generale si pentru a ne adapta sau imbunatati site-urile si ofertele noastre de servicii. Putem, de asemenea, sa corelam aceste date la alte informatii cu caracter personal despre dvs. in scopul realizarii profilurilor de marketing, pentru a putea personaliza experientele dvs. de pe site, pentru a adapta continutul viitoarelor Newslettere, pentru a va satisface mai bine interesele si pentru a va oferi oferte personalizate. In acest sens va rugam sa consultati si SECTIUNEA 2.8: Realizarea profilurilor in scopuri de marketing.

2.3 Cand ne contactati prin internediul serviciului de Contact, etc

Atunci cand ne contactati prin intermediul unui operator al serviciului de contact sau ne adresati un e-mail cu observatii si intrebari noi vom stoca si vom procesa aceste informatii pentru a putea da curs solicitarii dvs.. Este posibil sa va fie solicitate informatii suplimentare care va identifica, precum numele, adresa e-mail, numarul de telefon si adresa, acestea fiind necesare pentru a putea rezolva solicitarile dvs. etc.. De asemenea este posibil sa va solicitam si alte informatii care pot fi necesare pentru a curs cererii formulate de dvs.. Pentru dvs. este intotdeauna optional ce informatii alegeti sa ne furnizati. Totusi va rugam sa retineti faptul ca, in situatiile in care nu avem suficiente informatii pentru procesarea solicitarii, una din consecinte poate fi aceea ca noi nu vom putea da curs cererii dvs.. Cadrul legal pentru procesarea acestor informatii este GDPR art. 6(1) f) si anume interesul nostru legitim in ce priveste furnizarea serviciilor catre clienti, intelegerea comportamentului si a intereselor clientilor, precum si stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.

2.4 Cand participati la concursuri si sondaje, etc.

Ocazional va putem oferi ocazia sa participati la concursuri, sondaje etc. Daca alegeti sa participati la aceste activitati , va vom solicita sa ne oferiti anumite date. Aceste date sunt specifice fiecarui concurs sau sondaj etc., insa pot include numele, adresa e-mail, varsta, sexul, informatii legate de familie, marimea pantofului, precum si alte informatii demografice sau informatii despre interesele si preferintele dvs. in materie de achizitii. Noi folosim aceste informatii pentru organizarea si desfasurearea concursurilor si sondajelor etc., dar si pentru studii generale de piata precum si pentru ajustarea si imbunatatirea website-urilor si ofertei noastre de servicii. Cadrul legal pentru aceasta este GDPR art. 6(1) a) si anume consimtamantul pe care dvs. vi-l dati atunci cand alegeti sa participati la concursuri sau sondaje etc..

De asemenea, noi putem sa corelam datele obtinute prin intermediul participarii la un concurs sau sondaj etc. cu alte date cu caracter personal asociate dvs. in scopul realizarii unui profil, conform descrierii din SECTIUNEA 2.8: Realizarea profilurilor in scopuri de marketing.

2.5 Realizarea profilurilor in scopuri de marketing

Daca v-ati declinat identitatea fata de noi, de exemplu prin efectuarea unei achizitii, creearea unui cont, sau prin furnizarea catre noi a numelui dvs., adresei e-mail sau a numarului de telefon, atunci noi putem corela datele personale obtinute despre dvs. in conformitate cu sectiunile de mai sus, inclusiv date obtinute ca urmare a utilizarii website-ului nostru, date generate din interactiunile cu newslettere-le, numele, adresa e-mail, numarul de telefon, adrese, informatii furnizate de dvs. in scop demografic, interese si preferinte (ex: adresa, loc de munca, pregatire, etc.), date tranzactionale generate online, offline si interactiuni cu serviciul de Relatii Clienti. Toate aceste date pot fi prelucrate in scopul realizarii studiilor generale de piata, inclusiv analiza clientilor, segmentarea clientilor si generarea statisticilor. In mod aditional, noi putem folosi informatiile pentru evaluarea si determinarea intereselor si preferintelor dvs. individuale, in scopul personalizarii experientei dvs., a experientei de navigare in website, precum si in scopul optimizarii serviciilor de care beneficiati din partea noastra si a afiliatilor nostri. Temeiul legal pentru aceasta este GDPR art. 6(1) f) si anume interesul nostru legitim in ce priveste comportamentul si interesele clientilor si in ce priveste asigurarea unor campanii de marketing si publicitate adecvate pentru produsele si serviciile ECCO.

De asemenea, daca v-ati abonat pentru a primi newslettere, atunci noi vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a adapta continutul newsletterelor astfel incat sa corespunda intr-o mai mare masura cu interesele dvs. si pentru a putea sa va furnizam oferte personalizate. Temeiul legal pentru aceasta este GDPR art. 6(1) a) si anume consimtamantul pe care vi l-ati dat atunci cand v-ati abonat pentru a primi newslettere.

Daca nu sunteti de acord si aveti obiectii in raport cu aceste prevederi va rugam sa ne contactati in conformitate cu SECTIUNEA 1: Datele noastre de contact, iar noi vom inceta sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru realizarea profilurilor in scopuri de marketing.

3. Cum partajam datele dvs. cu caracter personal cu tertii

Pentru a va pune la dispozitie serviciile noastre, pentru a va furniza serviciile solicitate si suportul aferent si, in general, pentru a ne putea desfasura afacerea, noi va trebui sa divulgam si sa transferam datele dvs. cu caracter personal catre alti afiliati SC FUNLEARN CENTER SRL precum si catre alti furnizori de servicii executate de terti, printre care: furnizori de servicii IT, agentii de marketing, furnizori de servicii logistice, furnizori de servicii pentru procesarea platilor, etc..

Va asiguram ca noi nu vom vinde sau inchiria datele dvs. cu caracter personal catre parti terte, astfel incat acestea sa poata folosi datele dvs. cu caracter personal in propriile campanii de marketing direct numai in cazul in care avem consimtamantul dvs. pentru acest lucru.

Cand apelam la procesatori de date pentru a procesa datele dvs. cu caracter personal in folosul nostru, noi solicitam ca procesarea datelor dvs. cu caracter personal sa se faca numai in conformitate cu instructiunile noastre. De asemenea noi solicitam procesatorilor de date sa semneze contracte aferente pentru furnizarea unor garantii suficiente in ce priveste implementarea cerintelor tehnice si organizationale, astfel incat procesarea datelor sa respecte reglementarile in vigoare cu privire la protectia datelor si sa asigure o protectie adecvata a drepturilor dvs..

In cazul in care noi divulgam datele dvs. cu caracter personal catre parti terte, care nu vor actiona ca procesatori de date conform instructiunilor noastre, ci ca operatori de date independenti, atunci noi vom face toate demersurile pentru a ne asigura ca aceste entitati sunt de incredere si ca au implementat masurile tehnice si organizationale necesare pentru protectia datelor dvs., si ca ne pot oferi angajamente clare de respectare a reglementarilor in vigoare cu privire la protectia datelor precum si de a nu folosi datele cu caracter personal obtinute de la noi in alte scopuri decat cele de furnizare a serviciilor agreeate si de formulare de analize statistice intr-un format anonimizat.

Va rugam sa parcurgeti sectiunile de mai jos pentru a citi mai multe despre modul in care partajam datele dvs. cu caracter personal.

3.1 Categorii de recipienti

Principalele categorii de recipienti potentiali pentru datele dvs. cu caracter personal sunt:

A. Furnizori de servicii executate de terti

Noi putem partaja datele dvs. cu caracter personal cu furnizorii nostri de servicii executate de terti acreditati care, in numele nostru, opereaza, mentin, si/sau furnizeaza suportul pentru sistemele si infrastructura noastra IT, website-urile noastre, gestioneaza solutiile noastre de plata, realizeaza analize statistice, trimit newslettere, livreaza bunuri achizitionate de dvs. de la noi, furnizeaza servicii de relatii clienti si desfasoara alte servicii importante in folosul nostru.

B. Alti Afiliati SC FUNLEARN CENTER SRL

Putem divulga datele dvs. cu caracter personal catre alti afiliati SC FUNLEARN CENTER SRL in alte situatii, cu scopul de a le permite lor sa ne furnizeze serviciile aferente.

C. Succesori legali

Transferul datelor dvs. cu caracter personal catre o alta entitate legala poate avea loc ca parte a unui transfer a afacerii noastre sau a unei parti a acesteia sub forma unei reorganizari, vanzari de active, consolidari, fuziuni sau unei alte operatiuni similare.

D. Alte divulgari

In plus fata de situatia in care v-ati dat consimtamantul pentru o divulgare a datelor dvs. cu caracter personal sau situatia in care divulgarea este necesara pentru atingerea scopului sau scopurilor pentru care au fost colectate informatiile, datele personale pot fi divulgate de asemenea in situatii speciale, acolo unde avem motive sa consideram ca acest lucru e necesar pentru identificarea, contactarea sau ininitierea demersurilor legale impotriva oricui deterioreaza, raneste, sau interfereaza (cu sau fara premeditare) cu drepturile sau proprietatea noastra, cu utilizatorii, sau cu orice alta persoana care ar putea fi lezata de astfel de activitati, sau in alte circumstante unde e necesara stabilirea, exercitarea sau apararea in raport cu revendicari legale.

4. Cum stocam si cum stergem datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate de catre noi si stocate intr-un format care permite identificarea dvs. numai atat cat este necesar conform scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate aceste date. Aceasta implica faptul ca noi vom stoca si procesa datele atat timp cat va furnizam servicii si, de asemenea, implica faptul ca le vom stoca ulterior atat timp cat poate fi necesar pentru solutionarea oricaror potentiale dispute care pot aparea ulterior, sau atat timp cat permite legislatia in vigoare. La expirarea acestui interval noi fie vom sterge datele dvs. cu caracter personal, fie le vom anonimiza astfel incat sa nu mai poata fi folosite pentru identificarea dvs..

Noi vom sterge orice informatie care, conform evaluarii noastre, poate sa fie incorecta sau expirata datorita intervalului de timp scurs de la momentul colectarii, sau datorita oricarei alte informatii aflata in posesia noastra.

De asemenea, in cazul in care ne furnizati o cerere scrisa, noi vom sterge sau anonimiza datele dvs. cu caracter personal fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care avem temeiuri legale valabile pentru a continua sa stocam datele dvs. cu caracter personal. In acest sens va rugam sa consultati si SECTIUNEA 5: Drepturile dumneavoastra, retragerea consimtamintelor si dezabonarea.

5. Drepturile dumneavoastra, retragerea consimtamintelor si dezabonarea

Dumneavoastra aveti o serie de drepturi in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare. Anumite drepturi sunt destul de complexe si includ derogari, fapt pentru care este recomandat sa cititi legislatia aferenta precum si directivele emise de catre autoritatile competente pentru a obtine explicatii complete cu privire la aceste drepturi. In caz contrar, puteti citi un rezumat al drepturilor dvs. daca parcurgeti sectiunile de mai jos.

5.1 Dreptul la accesarea datelor

Aveti dreptul de a obtine confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu procesate de catre noi. In plus, aveti dreptul sa obtineti informatii mai detaliate in ce priveste datele personale stocate si in ce priveste procesarea lor de catre noi si, in anumite circumstante, aveti dreptul sa obtineti o copie a acestor date personale.

5.2 Dreptul la rectificarea datelor

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa solicitati completarea datelor personale care lipsesc.

5.3 Dreptul la stergerea datelor

In anumite cazuri aveti dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal fara intarzieri nejustificate. Aceste circumstante includ: i) atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate; ii) atunci cand va retrageti consimtamantul pentru procesarea pe baza de consimtamant; iii) atunci cand procesarea este in scopuri de marketing direct si; iv) atunci cand datele personale au fost procesate fara respectarea legislatiei in vigoare. Totusi, exista anumite derogari generale de la dreptul de stergere a datelor. Aceste derogari generale includ cazurile in care procesarea este necesara: i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; ii) pentru indeplinirea obligatiilor legale sau; iii) pentru stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

5.4 Dreptul la restrictionarea procesarii

In anumite cazuri aveti dreptul la restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal. Acolo unde procesarea a fost restrictionata, noi putem continua sa stocam datele dvs. cu caracter personal. Altfel, noi le vom procesa numai atunci cand: i) avem consimtamantul dvs.; ii) sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale; iii) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau; iv) din considerente importante care vizeaza interesul public.

5.5 Dreptul la portabilitatea datelor

In masura in care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimtamantul dvs. si aceasta procesare este realizata prin mijloace automatizate, aveti dreptul sa obtineti datele dvs. cu caracter personal intr-un format structurat, folosit in mod uzual si compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totusi, acest drept nu se aplica acolo unde exercitarea lui ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altora.

5.6 Dreptul la obiectie

Aveti dreptul sa obiectati cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal din considerente specifice situatiei dvs. individuale, dar numai in masura in care temeiul legal pentru procesare e acela ca procesarea este necesara: i) pentru desfasurarea unei actiuni in interesul public sau in exercitiul oricarei autoritati oficiale investite in SC FUNLEARN CENTER SRL sau; ii) in scopul intereselor legitime urmarite de catre noi sau de catre o entitate terta. Intr-un astfel de caz noi vom inceta procesarea datelor personale, cu exceptia situatiei cand putem demonstra considerente legitime convingatoare pentru procesare care au precedenta in raport cu interesele, drepturile si libertatile dvs., sau atunci cand procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

Aveti de asemenea dreptul sa obiectati cu privire la procesarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing direct (inclusiv pentru realizarea profilurilor pentru marketing direct). Daca formulati o astfel de obiectie, noi vom inceta procesarea datelor dvs. cu caracter personal in acest scop.

Dreptul la retragerea consimtamantului

In masura in care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimtamantul dvs., aveti dreptul sa va retrageti in orice moment din acel consimtamant.

In cazul in care va retrageti consimtamantul acordat, noi vom inceta procesarea datelor dvs. cu caracter personal, in afara cazurilor si in masura in care continuarea procesarii este permisa sau obligatorie in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare sau cu alte legi si reglementari care se aplica in acest context. Retragerea de catre dvs. a consimtamantul acordat nu va afecta sub nici o forma temeiul legal in baza caruia s-a facut procesarea inainte de retragerea consimtamantului.

Daca va abtineti de la furnizarea consimtamintelor necesare sau, daca va retrageti ulterior din aceste consimtaminte, acest lucru poate avea ca o consecinta faptul ca nu veti mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.

5.7 Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere a protectiei datelor

Aveti dreptul sa inregistrati oricand o plangere la autoritatea locala de supraveghere a protectiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protectiei datelor in Romania este:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa:

Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Telefon:

+40318059211

E-mail:

anspdcp@dataprotection.ro

Website:

www.dataprotection.ro

Facem tot posibilul sa ne asiguram ca va protejam datele dvs. cu caracter personal, sa va informam despre modul in care procesam datele dvs. cu caracter personal si sa ne conformam cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare. In cazul in care aveti nemultumiri cu privire la prelucrarea si protejarea datelor dvs. cu caracter personal, sau cu privire la informatiile pe care vi le-am furnizat, va incurajam sa ne sesizati in acest sens pentru ca noi sa putem imbunatati serviciile. Va rugam de asemenea sa ne contactati fara ezitare atunci cand vreti sa va exercitati drepturile dvs..

Va rugam sa ne contactati prin intermediul optiunilor de contact enumerate la SECTIUNEA 1: Datele noastre de contact. De asemenea va rugam sa ne furnizati informatiile relevante pentru procesarea solicitarii dvs., inclusiv numele intreg si adresa e-mail, astfel incat noi sa va putem identifica. Vom da curs solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate.

Va puteti retrage oricand consimtamantul cu privire la primirea newsletterelor etc. si va puteti dezabona de la o lista de e-mail urmand instructiunile din orice e-mail sau comunicare primita de la noi

6. Link-uri catre alte website-uri

Noi putem furniza link-uri catre website-uri gestionate de terti. Aceste website-uri conexe nu se afla sub controlul nostru si, prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea sau obligatiile care decurg din activitatea entitatilor terte la care fac trimitere website-urile noastre. Inainte sa va divulgati datele dvs. cu caracter personal in orice alt website, va recomandam sa examinati termenii si conditiile pentru utilizarea acelui website precum si politicile de confidentialitate aferente lui.

7. Modificari la prezenta Politica de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul ca, in mod unilateral, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor portiuni din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si prelucrate de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal.

Puteti gasi oricand versiunea actualizata a Politicii noastre de Confidentialitate pe www.smartedu.ro.

Daca v-ati dat consimtamantul sa primiti newslettere si alte notificari din partea noastra, va vom informa in mod direct in legatura cu orice actualizari la prezenta Politica de Confidentialitate prin e-mail.