Curs de limba engleza pentru adulti
Limba engleza

Engleza este cea mai raspandita limba din lume. Aproximativ 1 din 5 oameni te vor intelege cand vei vorbi in engleza. De asemenea engleza este relativ usor de invatat comparativ cu alte limbi. Pentru detalii despre nivelurile de cunoastere a limbii engleze, conform standardelor comune europene, puteti descarca acest fisier.

Organizare

Cursurile sunt impartite in module cu durata de 7-8 saptamani (cate 2 sedinte pe saptamana a cate 90 minute) sau 14 saptamani  ( cate o sedinta pe saptamana cu durata de 90 minute); fiecare modul acoperind un subnivel (ex. nivel A1 va fi impartit in 3 subnivele: A1.1, A1.2, A1+). La inceputul si la finalul fiecarui subnivel va exista o sedinta de evaluare.

Programa, metode de predare
  • Profesori specializati, cu studii superioare, care urmeaza obligatoriu si stagiu de pregatire in formula de predare Smart in cadrul centrului nostru
  • Programa specifica Smart, dezvoltata si aplicata de-a lungul unei experiente de 20 ani
  • Metode de predare interactive
Dotare
  • Sali de clasa adecvat dotate si frumos amenajate
  • Materiale didactice
Inscriere, preturi

Pretul unui modul (ex. A1.1): 500 RON.
Cererea de inscriere se poate completa la sediul Smart Learning Center din Iulius Mall sau on-line.

Cerere de inscriere Cerere de inscriere la curs

INFORTMATII ADULT1
Informatii curs

() Autoevaluare
() Autoevaluare*1In urma completarii fomularului veti primi pe mail o copie cu fisa completata (acest mail este trimis automat; verificati inclusiv in casuta de SPAM), urmand sa primiti in decursul a aproximativ 72 de ore (exceptie sarbatori legale, sambata si duminica) un mail de la SMART confirmand disponibilitatea cererii dumneavoatra si raspunzandu-va la eventualele nelamuriri pe care le-ati trecut in casuta cu observatii.
ATENTIE!!! Completarea acestei cereri nu garanteaza inscrierea la curs. Completarea cererii reprezinta doar dorinta dvs de a va inscrie la curs
Nota: Datele completate de Dvs. raman confidentiale in dosarul de inscriere, nefiind cunoscute decat de conducerea firmei noastre si utilizate in caz de necesitate (anunturi pentru parinti, urgente, situatii referitoare la plata cursului, inclusiv pentru a veni in ani urmatori in intampinarea dorintelor Dvs. de a stabili cursurile noastre cat mai convenabil din punct de vedere al orarului)