Curs de limba franceza pentru copii&adolescenti
Limba franceza

Desi limba franceza nu mai este "la moda", aceasta este totusi o limba de circulatie internationala. Studiind limba franceza copilul Dvs. va avea posibilitatea sa aplice pentru o bursa de studiu in Franta. De asemenea, limba franceza este o limba recomandata pentru cei care doresc sa invete si alte limbi (ex. aproximativ 50% din vocabularul limbii engleze fiind derivat din limba franceza)

Organizare
 • Cursurile au loc intre septembrie - iunie
 • Se organizeaza pe grupe de varsta ( prescolari 4-5 ani, prescolari 5-7 ani, clasa I, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani)
 • Cursurile pentru prescolari sunt de 2 ori pe saptamana a cate 1 ora (60 minute) sau 40 de min, dupa-amiaza
 • Cursurile pentru scolari au loc o data pe saptamana - o sedinta de 2 ore sau de 2 ori de pe saptamana - o sedinta de 90 de minute
 • Posibilitatea continuarii cursului in anul scolar urmator in aceeasi formula de grupa si profesor, la un nivel superior de pregatire; programa prevede pregatirea unui copil pe toti anii de studiu pe care-i urmeaza la Smart pana in adolescenta, vizand capacitatea acestuia de conversatie fluenta in limba franceza
 • In perioada iunie - august - se organizeaza cursuri speciale de vara cu aplicatii practice
Programa, metode de predare
 • Profesori specializati, cu studii superioare, care urmeaza obligatoriu si stagiu de pregatire in formula de predare Smart in cadrul centrului nostru
 • Programa specifica Smart, dezvoltata si aplicata de-a lungul unei experiente de 20 ani
 • Metode de predare interactive
 • Lectii finale recapitulative cu examinare la care sunt invitati parintii copiilor prescolari si scolari mici
Dotare
 • Sali de clasa adecvat dotate si frumos amenajate
 • Hol filtru parinti cu grup sanitar
 • Materiale didactice
Inscriere, preturi

Inscrierile la cursuri se fac in general, pentru un loc sigur la grupa incepand cu luna septembrie, pana in 30 iunie. Cererile primite dupa aceasta data se proceseaza in limita locurilor ramase disponibile.
Cererea de inscriere se poate completa la sediul Smart Language School sau on-line , cerere de inscriere limba franceza.
Nota: la a doua sau a treia limba straina - reducere de 25% al doilea copil din familie - reducere de 25% din abonament la oricare din cursurile de limbi.
Observatii: Reducerea se aplica o singura data si nu este cumulativa.

Lista preturi pentru cursurile de limbi straine pentru copii pentru anul scolar 2019-2020

Se poate opta pentru:

Varianta I

- Pachet 35 saptamani
- 2 sedinte pe saptamana a cate o ora si jumatate.
Pret pachet: 3150
Se poate achita:
- Integral in luna septembrie, caz in care se aplica o reducere de 10%
- In 8 rate egale de 395 lei

Varianta 2

- Pachet 35 saptamani
- 1 sedinta pe saptamana a cate 2 ore academice(scolari)
- 2 sedinte a cate 1 ora academica (prescolari)
Pret pachet: 2450
Se poate achita:
- Integral in luna septembrie, caz in care se aplica o reducere de 10%
- In 8 rate egale de 306 lei

Observatii:
- Al doilea copil din familie (frate/sora) beneficiaza de reducere de 15% din preturile prezentate in oferta pentru cursul de limba straine. Aceeasi reducere de 15% se aplica si la cursul pentru studierea unei a doua/treia limbi straine la centrul nostru
- Taxa de inscriere pentru cei care vin pentru prima data la centru: 50 de lei


Cerere de inscriere Cerere de inscriere la curs

Informatii copil


Scoala/Gradinita(daca este cazul)Informatii cursCursuri

()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()

 

*Cursurile de conversatie sunt rezervate exclusiv pentru cursantii Smart Learning Center.


Informatii parinti
Pregatirea si locul de munca al parintilor (optional)(daca se considera necesar, telefon de servici)(daca se considera necesar, telefon de servici)


*In urma completarii fomularului veti primi pe mail o copie cu fisa completata (acest mail este trimis automat; verificati inclusiv in casuta de SPAM), urmand sa primiti un mail de la Centrul de limbi straine Smart confirmand disponibilitatea cererii dumneavoatra si raspunzandu-va la eventualele nelamuriri pe care le-ati trecut in casuta cu observatii.
ATENTIE!!! Completarea acestei cereri nu garanteaza inscrierea la curs. Completarea cererii reprezinta doar dorinta dvs de a inscrie copilul la curs. Pasul urmator completarii acestei cereri fiind, in cazul in care cererea dvs este aprobata, semnarea unui contract intre Smart Language School si dumneavoastra care garanteaza inscrierea la curs. Numai din momentul semnarii contractului aveti garantia ca copilul dvs este inscris.
Nota: Datele completate de Dvs. raman confidentiale in dosarul de inscriere, nefiind cunoscute decat de conducerea firmei noastre si utilizate in caz de necesitate (anunturi pentru parinti, urgente, situatii referitoare la plata cursului, inclusiv pentru a veni in ani urmatori in intampinarea dorintelor Dvs. de a stabili cursurile noastre cat mai convenabil din punct de vedere al orarului)