Curs de tenis pentru copii&adolescenti
Curs de tenis pentru copii

Tenisul este unul dintre cele mai indragite sporturi din lume. Practicarea lui necesita un exercitiu fizic riguros care implica multa alergare si folosirea bratelor. Copiii care practica acest sport au parte de beneficii enorme, tenisul ajutandu-i sa se dezvolte atat fizic cat si psihic prin antrenamente si competitii special concepute pentru varsta lor.

Organizare
  • Cursul are loc pe parcursul intregului an (pe timpul verii, antrenamentul se tine in aer liber pe teren de tenis cu zgura iar pe timpul iernii, la balon si in sala de sport)
  • Se organizeaza pe grupe de varsta ( prescolari 4-5 ani, prescolari 5-7 ani, clasa I, 8-10 ani) si nivel de pregatire
Programa, metode de predare
  • Profesor grad didactic I cu o vasta experienta, specializare profesor tenis, antrenor categoria I
  • Metode de predare interactive
Dotare
  • Teren de sport/Sala adecvat dotata
Inscriere, preturi

Inscrierile la curs se pot face oricand in timpul anului, formandu-se grupe in functie de varsta si nivel de pregatire.
Cererea de inscriere se poate completa la sediul Smart Learning Center sau on-line.
Pentru mai multe detalii legate de organizarea cursului va rugam sa sunati la telefon 0724514442 (prof. Maftei Gheorghe).

Cerere de inscriere Cerere de inscriere la curs

Informatii copil


Scoala/Gradinita(daca este cazul)Informatii cursCursuri

()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()
()

 

*Cursurile de conversatie sunt rezervate exclusiv pentru cursantii Smart Learning Center.


Informatii parinti
Pregatirea si locul de munca al parintilor (optional)(daca se considera necesar, telefon de servici)(daca se considera necesar, telefon de servici)


*In urma completarii fomularului veti primi pe mail o copie cu fisa completata (acest mail este trimis automat; verificati inclusiv in casuta de SPAM), urmand sa primiti un mail de la Centrul de limbi straine Smart confirmand disponibilitatea cererii dumneavoatra si raspunzandu-va la eventualele nelamuriri pe care le-ati trecut in casuta cu observatii.
ATENTIE!!! Completarea acestei cereri nu garanteaza inscrierea la curs. Completarea cererii reprezinta doar dorinta dvs de a inscrie copilul la curs. Pasul urmator completarii acestei cereri fiind, in cazul in care cererea dvs este aprobata, semnarea unui contract intre Smart Language School si dumneavoastra care garanteaza inscrierea la curs. Numai din momentul semnarii contractului aveti garantia ca copilul dvs este inscris.
Nota: Datele completate de Dvs. raman confidentiale in dosarul de inscriere, nefiind cunoscute decat de conducerea firmei noastre si utilizate in caz de necesitate (anunturi pentru parinti, urgente, situatii referitoare la plata cursului, inclusiv pentru a veni in ani urmatori in intampinarea dorintelor Dvs. de a stabili cursurile noastre cat mai convenabil din punct de vedere al orarului)

Teste, materiale didactice Teste, materiale didactice

Cambridge English: Advanced este un examen pe care trebuie neaparat sa-l aveti daca doriti sa studiati intr-o tara vorbitoare de limba engleza. Acest examen este esential pentru inscrierea la o universitate sau pentru obtinerea unui post bun. Promovarea acetui examen dovedeste ca aveti cunostinte avansate de limba engleza.

  • Cambridge English: Advanced este considerat nivelul C1 in CEFR

Observatie: Participarea la cursurile de pregatire pentru acest examen ii vor da copilului dvs aceste deprinderi practice ale limbi engleze.