Pregatire si sustinere examene Cambridge in Timisoara
Cursuri de limba engleza pentru copii in Timisoara

Cambridge | IELTS

Cambridge YLE - Starters / Movers / Flyers

Descriere
» Examenele YLE sunt concepute pentru a-ti incuraja copilul sa invete limba engleza de la o varsta frageda ( fiind destinate copiilor cu varste intre 7 si 12 ani) si sa ii formeze o atitudine pozitiva fata de testele de limba straina.

Desfasurare examen
» Examenul este alcatuit din 3 probe: Listening, Reading and Writing si Speaking, fiecare proba are un punctaj maxim de 5 "scuturi". Punctajul obtinut la fiecare proba este afisat pe certificat.

Observatii
» Sedintele de pregatire sunt rezervate exclusiv cursantilor centrului nostru. Orarul sedintelor este disponibil aici.
» Locurile disponibile pentru examen sunt limitate, prioritari fiind cursantii centrului.

Cambridge Key English Test (KET)

Descriere
» A2 Key, cunoscut si sub denumirea Key English Test (KET), este primul nivel de examen de engleză generală din suita Cambridge English. Acest certificat demonstrează că ai cunostintele de bază pentru a putea comunica in limba engleză in situatii cotidiene.

» A2 Key for Schools (KETfS) este acelasi nivel cu Cambridge English: Key si are aceeasi recunoastere internationala. Singura diferenta consta in continutul care este special conceput pentru interesele si experienta scolarilor.

» Acest examen poate echivala proba de competență lingvistica pentru admiterea in invatamantul liceal de stat si profesional cu program bilingv si intensiv daca este promovat cu unul din urmatoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass

Nivel de dificultate
» A2

Desfasurare examen
» Examenul este alcatuit din 3 probe: Listening (reprezinta 25% din punctaj), Reading and Writing (reprezinta 50% din punctaj) si Speaking (reprezinta 25% din punctaj). Proba de Spreaking se sustine in perechi de doi candidati, cu doi examinatori.

Cambridge Preliminary English Test (PET)

Descriere
» B1 Preliminary este cunoscut si sub denumirea Preliminary English Test (PET) si Preliminary English Test for Schools (PETfS).

» Examenul demonstreaza ca poti comunica in limba engleza in situatii practice, de zi cu zi.

» Acest examen poate echivala atat proba de competenta lingvistica pentru admiterea in invatamantul liceal de stat si profesional cu program bilingv si intensiv, cat si proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat daca este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass.

Nivel de dificultate
» B1

Desfasurare examen
» Examenul este alcatuit din 3 probe: Listening (30 min, reprezinta 25% din punctaj), Reading and Writing (90 min, reprezinta 50% din punctaj) si Speaking (10-12 min, reprezinta 25% din punctaj). Proba de Spreaking se sustine in perechi de doi candidati, cu doi examinatori.

Cambridge English: Advanced (CAE)

Descriere
» C1 Advanced este cunoscut si sub denumirea Cambridge Advanced Certificate in English (CAE). Acest certificat de engleză generala demonstreaza ca ai un nivel de engleza la standardul cerut pentru a studia sau profesa in limba engleza.

Nivel de dificultate
» C1

Desfasurare examen
» Examenul este alcatuit din 4 probe: Listening (reprezinta 20% din punctaj), Reading and Use of English (reprezinta 40% din punctaj), Writing (20% din punctaj), Speaking (reprezinta 20% din punctaj). Proba de Speaking se sustine in perechi de doi candidati, cu doi examinatori.

The Cambridge English Scale

Orar pregatiri Cambridge

Centrul de limbi straine Smart organizeaza pregatiri specifice pentru examenele Cambridge. Aceste pregatiri sunt exclusive pentru studentii centrului si acopera materia pentru examenul Cambridge. Mai jos aveti programul pregatirilor:

Sesiune examen Cambridge

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate