Cursuri de limba engleza pentru adolescenti la Smart Language School Timisoara
Cursuri de limba engleza pentru adolecenti in Timisoara

Engleza pentru liceeni

Limba engleza este una dintre cele mai cunoscute limbi ale globului (peste un miliard de oameni cunoscand limba cel putin la nivel de baza). Invatand limba engleza poti fi sigur ca orice tara ai vizita vei gasi persoane care sa te inteleaga; de asemenea cunoasterea limbii engleze iti va crea oportunitati pentru studii in strainatate si astfel posibilitatea obtinerii unui job mai bun, care aproape inevitabil va duce la un viitor prosper.

De ce un curs de limba engleza pentru copii?

O limba straina invatata in copilarie este mai usor asimilata de cursant care este inca in proces de formare lingvistic si care are, asadar, capacitate mai mare de invatare, cunostinte mai proaspete de structura lingvistica la modul general din scoala, este mai conectat si mai dispus la invatare si la o pronuntie corecta, toate acestea facandu-l capabil sa fie fluent in limba studiata mai repede si in proportie de succes mai mare decat un adult.

In plus, un tanar adult care stie deja o limba straina la nivel avansat va beneficia mai mult de aceste cunostinte, fie avand un start mai bun in cariera fie avand oportunitati in domeniul educational, universitar, etc.

Incurajam copiii sa inceapa studiul limbii straine in jurul varstei de 5 ani , dar nu mai tarziu de gimnaziu, pentru ca este nevoie de cativa ani de studiu ca sa ajunga la nivel avansat si ar fi ideal sa porneasca studiile universitare si apoi cariera aleasa stiind deja foarte bine limba straina.

De ce Smart Language School?

Experienta indelungata de aproape 20 ani, pasiunea , seriozitatea , implicarea ,capacitatea de adaptare la schimbarile necesare in educatie in functie de vremuri, societate,tehnologie, rezultatele obtinute sunt doar cateva motive pentru care ne puteti alege pentu copilul/copiii Dv.

Cursantii pregatiti de noi sunt incurajati sa-si dea examenele Cambridge la sfarsitul unui ciclu de invatare, inca de la 8-9 ani, ca o evaluare obiectiva si pertinenta a progresului lor, a cunostintelor detinute si ca o evaluare ( cea mai buna) a activitatii noastre. Sigur ca avem si evaluarile noastre interne, anumite testari periodice ca instrumente in verificarea si monitorizarea evolutiei unui cursant, dar consideram ca cea mai buna evaluare este un examen Cambridge.

Metode de predare specifice varstei si capacitatii de asimilare ale cursantilor, bazandu-ne pe interactivitate permanenta in forme adaptate personalitatii copiilor/tinerilor dintr-o grupa, ritmului de invatare in diferite perioade din an, disponibilitatii de participare activa a cursantilor la curs, etc

Folosind materiale didactice si resurse ale unor edituri prestigioase in domeniu, Cambridge University Press, MacMillan, Oxford si National Geographic am adaptat predarea si fixarea timpurilor prezente si le intercalam cu resurse video sau audio astfel incat experienta in clasa sau online a cursantului sa fie una care sa-i capteze atentia intreaga lectie.

Punem accent pe invatarea corecta a gramaticii limbii straine ca o baza necesara pentru o vorbire si exprimare fluenta si corecta .

Urmam la cursuri subiecte de vocabular din domenii de interes fiecarei varste si cu aplicatii practice in viata de zi cu zi

Organizam cursuri complementare celui standard, miniserii de cursuri mai exact, care pun accent pe aplicarea practica a limbii straine. Inca de la varste mici, copiii pot accesa una sau mai multe minserii de cursuri cu tematici ( in limba straina studiata) de tipul: La restaurant, In hotel, La doctor, Despre Natura, Arta si Hobby, Sport, Unelte si utilizarea lor, Transportul, etc. La aceste minsierii se insista pe jocul de rol, vorbirea si utilizarea in practica a limbii invatate.

Putem sustine la acelasi nivel de calitate atat cursurile in sala de clasa cat si online live.

Ce si cum invata cursantul?

Grupele sunt consituite in functie de nivelul de studiu, varsta si clasa, un numar de 8-10 cursanti la grupa

Se urmaresc in procesul de invatare toate aspectele unei limbi, intelegere, citire si exprimare orala si in scris. La engleza, cele 4 componenete - LISTENING, READING, WRITING, SPEAKING se regasesc ca atare individualizate si la exemenele de limba Cambridge.

Tinem cont de evolutia fiecarui cursant , astfel incat sa aiba un ritm de invatare in pas cu grupa si incurajam comunicarea in grupa ca o componenta esentiala in invatarea si exersarea unei limbi. Daca, totusi, exista cursanti care fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alte grupe, mai potrivite la un anumit moment. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune. Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Daca exista cursanti care, fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alta grupe, mai potrivite la un anumit moment sau ii oferim posibilitatea unor cursuri complementare individualizate si personalizate de gramatica cu profesorul lui care va sti pe ce anume sa insiste in pregatirea cursantului - Grammar Power sau Conversatie practica. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune.
Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Pregatirea psihologica a profesorilor joaca un rol important in managementul cursului, determinand succesul relatiei pe care o au cu proprii cursanti. Acordam o atentie sporita discutiilor permanente in echipa noastra cu privire la componenta psihologica a cursului pentru fiecare grupa de cursanti in parte

Adaptarea profesorilor la noile realitati se face din mers in permanenta si din nou, ca echipa ne mobilizam sa punem in practica cele mai noi metode de predare pe care le consideram potrivite, cele mai interesante materiale si resurse didactice.

Organizam pentru cursantii nostri de la cursul de engleza generala si sedinte de pregatire specifice examenelor Cambridge, sedinte la care se familiarizează cu formatul și standardele examenelor si primesc informații necesare de care au nevoie ca să înțeleaga structura examenelor – pregatire examene Cambridge

Cum este organizat un curs de engleza?


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate