Cursuri de limba engleza pentru copii cu varstele intre 5 si 7 ani Timisoara
Cursuri de limba engleza pentru copii prescolari in Timisoara

Engleza - Kids 5-7 ani

Cum se desfasoara cursul si ce invata copilul meu?

Cursurile pentru categoria de varsta 5-7 ani se organizeaza in totalitate prin interactiunea permanenta profesor – copii , punandu-se accent doar pe vorbire si intelegere (Speaking si Listening), fara citit si scris.

Suntem constienti de capacitatea de concentrare scazuta a unui copil mic si prin urmare, cursul trebuie sa fie foarte interactiv, dinamic si sa-l activeze mereu pe micut , profesorii nostri fiind pregatiti in centru sa lucreze si sa motiveze aceasta grupa de varsta atat de speciala.

Este ideal sa inceapa invatarea limbii straine de mici dar noi stim ca trebuie sa le captam mereu interesul, sa le cream mediul propice in care sa se simta confortabil, profesorii sa fie prietenosi si deschisi dar fara sa-i lase pe micuti sa preia controlul timpului petrecut impreuna

Grupele de copii sunt de maxim 10 cursanti si vom pune accent pe evaluarea lor initiala din punct de vedere comportamental si psihologic pentru a aborda cele mai bune metode pentru a-i face pe cei mici sa participe activ si cu drag la curs. Odata realizata aceasta premisa, invatarea vine cu rezultate excelente la varsta mica.

Metodele de predare utilizeaza, printre altele, activitati dinamice, video-uri, muzica , profesorii captandu-le atentia micutilor cursanti prin tonalitate, mimica, limbaj corporal, etc.

De ce un curs de engleza pentru cei mici si de ce sa aleg Smart Language School?

Nenumarate studii desfasurate de universitati si centre de cercetare renumite ( Cambridge, Oxford, Harvard) alaturi de practica indelungata cu rezultate pe masura din multe sisteme de invatamant, cum sunt tarile nordice din Europa, sustin fara echivoc ca cea mai buna perioada sa inveti o a doua limba straine, acea „fereastra de oportunitate” este prima copilarie. Asta nu inseamna ca nu se invata foarte bine o limba si dupa varsta de 7 ani sau ca adult, dar cei mici invata fara efort, in mod automat si de multe ori, mai repede o alta limba. In plus, micutii sunt mai capabili sa invete mai bine accentul potrivit.

Invatarea unei a doua limbi sau chiar a treia incepand cu prima copilarie are foarte multe beneficii cum sunt salturile perceptibile in dezvoltarea gandirii si comportamentului, dezvoltarea memoriei, mai multa empatie fata de oameni. Contactul cu o alta limba decat cea materna creste capacitatea de comunicare si pe viitor acesti copii se vor exprima mai bine si mai usor si vor invata mai repede .

De la inceputurile centrului nostru am lucrat cu cei mici si foarte mici si la un moment dat am fost singurii furnizori de cursuri pentru prescolari in afara gradinitei din Timisoara. Este nevoie, intr-adevar, de profesori special pregatiti sa lucreze cu aceasta grupa de varsta, care sa-si doreasca sa lucreze cu micutii ( nu orice profesor este dispus sa preia grupe de copii mici) de metode adaptate, de rabdare si de foarte multa pasiune.

Cum este organizat un curs de engleza?

Structura cursului:
- 2 sedinte pe saptamana a cate 1 ora academica

Perioada de desfasurare:
- 1 septembrie 2024 - 31 iulie 2025 respectand vacantele scolare principale si zilele legal libere

Loc de desfasurare:
- Zona Nord Tm (Martir Cernaianu nr 9)
- Zona Sud Tm (Calea Martirilor nr 99)

Cursurile , indiferent de format, se vor desfasura dupa programul normal, cursantii vor beneficia de aceeasi curricula fie ca fac cursuri in clasa fie online. Materia de studiu va fi prezentata in cel mai bun mod posibil pentru formatul ales si pentru grupa de varsta si de pregatire a cursantilor pentru a conduce la progres. Ne asumam acest fapt prin pregatirea serioasa, intensa si caracteristica fiecarui format.


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate