Cursuri de limba germana pentru prescolari la Smart Language School Timisoara clasa II-IV
Cursuri de limba germana pentru copii in Timisoara

Germana clasa II-IV

Limba germana este cea mai raspandita limba vorbita in Europa. Cunoscand aceasta limba copii Dvs. vor putea avea acces mai usor la o bursa in strainatate sau vor putea sa-si gaseasca mai usor un job. Inscriindu-va copilul la cursurile de limba germana ale Smart Language School veti garanta viitorul copilului dvs.

De ce sa invat germana?

Ca parinti va intrebati daca este cazul sa va expuneti copilul invatarii unei limbi perceputa de cele mai multe ori ca dificila?
Ca student sau aspirant la o cariera mai buna te intrebi daca merita sa investesti timp, efort si bani in invatarea limbii germane? Pana la urma, la scara globala, germana nu este folosita de atat de multi oameni ca engleza, spre exemplu.
Daca inca aveti dubii sau nu stiti exact de ce ar trebui sa incepeti invatarea limbii germane, mai jos regasiti doar cateva din multele motive pentru care ar trebui sa luati in considerare serios germana:
In primul rand, germana este a a doua limba cea mai vorbita in Europa in termeni absoluti, dar daca ne referim la vorbitori nativi este cu siguranta lingua franca, prima limba vorbita pentru cei mai multi europeni. Este limba oficiala nu numai pentru Germania dar si pentru Luxemburg, Elevetia, Liechtenstein si este vorbita de nativi din estul Frantei, vestul Poloniei, o parte din Cehia, Olanda, Belgia, Danemarca, Rusia. Chiar si Romania mai are inca vorbitori nativi de germana.

Germana este a doua limba cea mai vorbita in comunitatea stiintifica si este considerata limba ingineriei.

68% din studentii japonezi invata germana. Ce stiu ei si nu stim noi?

Germania isi disputa de multi ani locul de fie a a treia, fie a patra putere economica a lumii si este sediul multor multinationale puternice in economia globala: BMW,Daimler, Bosch, Siemens, Adidas, Lufthansa, Bayer, etc. Daca vrei sa ai un boost in cariera sau vrei sa te demarci de eventuala concurenta pentru un post in una din aceste multinationale care au filiale sau parteneri in toata lumea inclusiv Romania, germana este biletul castigator.

Apoape 100 de Premii Nobel au ajuns la germani in domenii ca fizica, chimie, medicina, literatura, etc. Este limba ā€˛poetilor si ganditorilor', 'Das Land der Dichter und Denker'. Limba unor personalitati uriase din domeniul culturii dar si stiintei.

A stii germana iti ofera acces la peste 15 milioane de site-uri web si asta daca se iau in considerare doar domeniile care se termina cu . de., care este al doilea cel mai prezent domeniu pe internet dupa . com. . In plus, Berlinul si-a castigat deja denumirea de Sillicon Valley al Europei fiind sediul multor firme puternice din domeniul IT.

Germania ofera numeroase burse de studiu prin programul German Academic Exchange Service (DAAD) la unele din cele mai bune universitati din domenii de studiu diverse. Mai mult, cele mai multe universitati au taxe destul de mici de scolarizare si ofera educatie de rang inalt.

De ce Smart Language School pentru copilul meu?

Experienta indelungata de aproape 20 ani, pasiunea , seriozitatea , implicarea ,capacitatea de adaptare la schimbarile necesare in educatie in functie de vremuri, societate,tehnologie, rezultatele obtinute sunt doar cateva motive pentru care ne puteti alege pentu copilul/copiii Dv.

Metode de predare specifice varstei si capacitatii de asimilare ale cursantilor, bazandu-ne pe interactivitate permanenta in forme adaptate personalitatii copiilor/tinerilor dintr-o grupa, ritmului de invatare in diferite perioade din an, disponibilitatii de participare activa a cursantilor la curs, etc

Am adaptat predarea si fixarea timpurilor prezente si le intercalam cu resurse video sau audio astfel incat experienta in clasa sau online a cursantului sa fie una care sa-i capteze atentia intreaga lectie.

Punem accent pe invatarea corecta a gramaticii limbii straine ca o baza necesara pentru o vorbire si exprimare fluenta si corecta .

Urmam la cursuri subiecte de vocabular din domenii de interes fiecarei varste si cu aplicatii practice in viata de zi cu zi

Organizam cursuri complementare celui standard, miniserii de cursuri mai exact, care pun accent pe aplicarea practica a limbii straine. Inca de la varste mici, copiii pot accesa una sau mai multe minserii de cursuri cu tematici ( in limba straina studiata) de tipul: La restaurant, In hotel, La doctor, Despre Natura, Arta si Hobby, Sport, Unelte si utilizarea lor, Transportul, etc. La aceste minsierii se insista pe jocul de rol, vorbirea si utilizarea in practica a limbii invatate.

Putem sustine la acelasi nivel de calitate atat cursurile in sala de clasa cat si online live.

Ce si cum invata cursantul?

Grupele sunt consituite in functie de nivelul de studiu, varsta si clasa, un numar de 8-10 cursanti la grupa

Se urmaresc in procesul de invatare toate aspectele unei limbi, intelegere, citire si exprimare orala si in scris.

Tinem cont de evolutia fiecarui cursant , astfel incat sa aiba un ritm de invatare in pas cu grupa si incurajam comunicarea in grupa ca o componenta esentiala in invatarea si exersarea unei limbi. Daca, totusi, exista cursanti care fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alte grupe, mai potrivite la un anumit moment. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune. Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Daca exista cursanti care, fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alta grupe, mai potrivite la un anumit moment sau ii oferim posibilitatea unor cursuri complementare individualizate si personalizate de gramatica cu profesorul lui care va sti pe ce anume sa insiste in pregatirea cursantului - Grammar Power sau Conversatie practica. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune.
Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Pregatirea psihologica a profesorilor joaca un rol important in managementul cursului, determinand succesul relatiei pe care o au cu proprii cursanti. Acordam o atentie sporita discutiilor permanente in echipa noastra cu privire la componenta psihologica a cursului pentru fiecare grupa de cursanti in parte

Adaptarea profesorilor la noile realitati se face din mers in permanenta si din nou, ca echipa ne mobilizam sa punem in practica cele mai noi metode de predare pe care le consideram potrivite, cele mai interesante materiale si resurse didactice.

Cum este organizat un curs de germana?

Structura cursului:
- 2 sedinte pe saptamana a cate 1 ora academica

Perioada de desfasurare:
- 1 septembrie 2021 - 18 iulie 2022 respectand vacantele scolare principale si zilele legal libere

Loc de desfasurare:
- Zona Nord Tm
- Zona Sud Tm (Calea Martirilor)

Cursurile pentru copii, adolescenti si adulti se VOR desfasura in format IN CLASA| format ONLINE LIVE in functie de situatia impusa de epidemia de COVID-19 in orasul nostru si in in functie de reglementarile impuse de autoritati .

PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020- TOATE CURSURILE VOR AVEA LOC ONLINE

Cursurile , indiferent de format, se vor desfasura dupa programul normal, cursantii vor beneficia de aceeasi curricula fie ca fac cursuri in clasa fie online. Materia de studiu va fi prezentata in cel mai bun mod posibil pentru formatul ales si pentru grupa de varsta si de pregatire a cursantilor pentru a conduce la progres. Ne asumam acest fapt prin pregatirea serioasa, intensa si caracteristica fiecarui format.


Tarif cursuri (2021-2022)

Varianta BASIC
Descriere

- 36 saptamani
(36 sedinte a cate 2 ore academice)

Online
Pret anual - 2700 lei

Se poate achita:
- In 9 rate a cate 300 lei/rata
- In 8 rate a cate 337,5 lei/rata

In clasa
Pret anual - 2950 lei

Se poate achita:
- In 9 rate a cate 328 lei/rata
- In 8 rate a cate 369 lei/rata

Varianta FIDELITY
Descriere

- 40 sedinte
( 36 saptamani Basic + 4 sedinte a cate 2 ore academice la alegere ca perioada si tematica in vacanta de primavara sau /si vara)

Online
Pret anual - 2950 lei

Se poate achita:
- In 9 rate a cate 328 lei/rata
- In 8 rate a cate 369 lei/rata

In clasa
Pret anual - 3120 lei

Se poate achita:
- In 9 rate a cate 347 lei/rata
- In 8 rate a cate 390 lei/rata

Varianta MASTER
Descriere

Varianta Fidelity + 6 lectii de conversatie si aplicare a limbii invatate cu vorbitor nativ de limba engleza - se adauga 450 lei/an la varianta Fidelity aleasa
Se poate opta pentru mai multe sedinte de conversatie cu vorbitor nativ de limba engleza. Detalii legate de frecventa sedintelor se stabilesc dupa inceperea cursurilor, la cerere.

Miniserii de cursuri
Pachet 4/5/6 sedinte

2 sedinte/saptamana de o ora academica

» La plata integrala anticipata pana in 30 septembrie 2021 se aplica o reducere de 10% din taxa anuala.
» Se aplica o reducere de 15% pentru al doilea copil din familie (frate/sora) sau pentru studierea unei a doua/treia limbi straine la centrul nostru (nu si la cursurile de pregatire Cambridge, de conversatie sau la alte cursuri din oferta).

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate