Centrul de limbi straine Smart - cursuri de limbi straine pentru copii, adolescenti si adulti in Timisoara

Despre noi

Educatie | Profesionalism | Dedicatie

In 2001 am inceput organizarea primelor cursuri de limbi straine sub denumirea European Languages , ulterior, din 2005, centrul transformandu-se in Smart Learning Center iar in 2018 in Smart Language School.

Centrul de limbi straine Smart are o noua sigla

Motivul infiintarii unei astfel de afaceri?

Simplu: dorinta de face lucrurile asa cum aveam viziunea si pasiunea pentru educatie si pentru limbile straine in special, dorinta de a forma copii si tineri care sa devina fluenti in limbi de circulatie internationala stiind ca se poate face asta daca aplici metode de predare si fixare si curricula potrivita fiecarei varste. Mai mult, cu metodele didactice potrivite, adaptate, cu profesorii special pregatiti, formati sa lucreze la un nivel inalt de calitate si implicare specific fiecarei varste, poti obtine performanta si am crezut intotdeauna ca nu exista copil care sa nu poata invata o limba straina pentru ca stim ca sta in gena noastra, a oamenilor, sa comunicam.

De-a lungul anilor, mii si mii de copii, tineri si adulti au invatat la noi, si cei mai multi au ajuns sa vorbeasca bine si foarte bine in engleza, germana, franceza. Unii au invatat in paralel chiar 2 sau 3 limbi si au ajuns sa le foloseasca ulterior, ca tineri , in cariera lor sau la universitati in strainatate. Sunt multe povesti ale unor astfel de tineri exceptionali care ne-au fost cursanti iar unele dintre ele le prezentam periodic in blogul nostru , nu doar pentru a ne mandri cu ei ( recunoastem pentru ca nu suportam falsa modestie) ci pentru a reconfirma, a cata oara?, ca a cunoaste o limba straina iti poate modela viata in feluri la care nu te-ai gandi daca nu detii puterea asta a cunoasterii.

Din 2011 am inceput pregatirea specifica examenelor Cambridge si am organizat examene Cambridge pentru sute de candidati de toate varstele si nivelurile, mandrindu-ne cu promovabilitate de 99% din care majoritatea candidatilor a trecut examenul „cu distinctie”. Suntem centru Platinum de pregatire Cambridge si membru Plus in programul Addvantage al Bristish Council.

Cultura si valorile firmei

Dorim sa ajutam cursantii nostri sa invete limbile straine studiate la nivel de fluenta sau aproape de acest standard , convinsi fiind ca o limba straina bine stapanita poate oferi oportunitati, poate deschide cai , poate ridica nivelul de trai , poate face viata mai buna atat din punct de vedere economic dar si social si spiritual. Practic, chiar daca nu vei avea un job mai bun, acces la o universitate din straintate sau posibilitati noi de afaceri in care limba sa te ajute si tot vei gasi pe parcursul vietii plus valoarea pe care o aduce o limba straina in viata ta: te descurci mult mai bine cand calatoresti, iti faci prieteni noi, iti largesti orizontul cultural si mai si beneficiezi de memorie lucrata, viteza mai mare de gandire , capacitate de comunicare mai mare, etc

Predam , fixam, consolidam ce predam si ne adaptam varstei cursantilor, nivelului de pregatire pe care il au cand vin la noi, tipului de personalitate pe care il are fiecare cursant . Verficam mereu progresul cursantului si adoptam , dupa ce ne consultam in echipa, cele mai potrivite metode pentru fiecare cursant in parte in functie de evolutia sa

Pasiunea, seriozitatea si implicarea cu care ne facem treaba trebuie sa fie de fiecare data 100% si intelegem si aderam toti din echipa acestei promisiuni

Respectul este o componenta importanta a valorilor noastre. Ne respectam munca, ne respectam misiunea de dascali si ne respectam clientii, copiii si parintii lor, tinerii, adultii. Respectul inseamna calitatea actului didactic, atitudine pro activa fata de cursanti, bun simt si comportament elegant si decent fata de orice semen. Respect inseamna pentru noi si intelegerea faptului sa prestam un serviciu de cea mai buna calitate pentru ca suntem onorati de fiecare data cand un client ne alege ca partener in educatia lui sau a copilului lui . Intelegem valoarea timpului, muncii si a banilor si respectam faptul ca cineva alege sa investeasca in ce oferim noi si ne straduim sa maximizam performanta serviciului nostru.

Intentionam sa progresam si sa ne adaptam continuu: timpurilor, tehnologiilor, schimbarilor din societate, profilului psihologic si tiparului comportamental al cursantilor. Consideram ca este loc de mai bine intotdeauna si drept urmare, invatam mereu.Studiem si aplicam metode noi de predare , de fixare, de verificare. Participam la cursuri de perfectionare. Suntem interesati de tot ce apare nou in domeniul nostru al invatarii limbilor straine si nu numai ci al educatiei in general . Suntem constienti ca procesul de invatare este sistemic total diferit de la o generatie la alta si chiar de la un cincinal la altul. Intr-un fel se punea aproblema predarii acum 10 ani fata de cum trebuie gandita acum. In aceasi ordine de idei, atitudinea si comportamentul unui copil vis-a-vis de modul de invatare era foarte diferit acum 10 ani fata de ce este acum.

Incurajam performanta, exprimarea ,creativitatea copiilor si tinerilor care ne sunt cursanti.

Cursuri de limba engleza si germana pentru copii si adulti in Timisoara

Echipa

Profesorii sunt selectati dupa criterii care tin, pe langa cunostintele si acuratetea cunostintelor pe care le detin si calificarea detinuta, de atitudinea fata de cursanti, de modul in care inteleg ca avem de invatat tot timpul, de dorinta reala de perfectionare, de pasiunea cu care ar face munca de dascal si de capacitatea de adaptare la diferitele tipuri de personalitate ale cursantilor.

Bazandu-ne pe aceste criterii, am constituit o echipa de profesori in adevaratul sens al cuvantului si al menirii lor: bine pregatiti dar dornici sa se perfectioneze, adaptabili, intelegatori, pasionati. Profesorii nostri stiu ca in momentul intrarii in sala de clasa sau mai nou, la lectia online live, orice problema ,personala sau de alta natura care nu tine de actul didactic trebuie sa fie in plan secund. Ne concentram pe a da 100% pentru o lectie interactiva, interesanta, la care cursantii sa participe activ si la sfarsitul careia chiar sa aiba sentimentul ca au petrecut un timp calitativ, ca sunt mai buni la materia respectiva, ca au progresat si vor sa revina pentru o alta lectie.

Personalul nedidactic colaboreaza in mod constant si util cu corpul profesoral pentru a fi siguri ca oferim calitate intregului serviciu oferit clientilor – cursantii , parintii lor, celor cu care intram in contact de afaceri sau parteneriat.

In acelasi tipar al respectului fata de client, si personalul nedidactic( director, secretara, responsabil IT, contabilitate) trebuie sa aiba o atitudine placuta, amabila fata de clienti, sa fie dispus sa colaboreze cu toti ceilalti membri ai echipei, sa furnizeze informatii corecte, reale si bine structurate clientilor, potentialilor clienti si partenerilor, sa se asigure ca partea administrativa a scolii noastre este bine si eficient acoperita.

Acreditari

Centru acreditat Cambridge, de pregatire si sustinere a examenelor Cambridge
Din 2012 si pana in prezent Partener Plus in programul Addvantage al British Council

Galerie foto

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate