Cursuri online de limba franceza pentru copii - Smart Language School
Cursuri de limba franceza pentru copii in Timisoara

Franceza - online

Limba franceza are același fond latin ca si limba romana, astfel o face ușor de invatat pentru vorbitorii de romana. Este la fel de usor de invatat si pentru cei care cunosc bine engleza, pentru ca mai mult de jumatate din vocabularul limbii are la baza limba franceza. De asemenea, ca si limba engleza, franceza este vorbita pe tot globul. Mai mult de 200 de milioane de oameni vorbind limba franceza ca si limba materna. Franceza este limba oficiala in relatiile internationale: ONU, Uniunea Europeana, NATO, Cruce Rosie, etc. Ea ocupand locul 6 in lume si locul 2 in Europa. Numarul mare de state (29) care au limba franceza ca si limba oficiala de stat, o pozitioneaza in topul celor mai importante limbi atunci cand vine vorba de piata muncii.

De ce sa invat limba franceza?

In ultimii 20 de ani, mult mai putini romani s-au indreptat spre studierea limbii franceze si de obicei, cei mai multi cursanti sunt cei care au obligativitatea invatarii ei pentru scoala. Dar merita cu adevarat luata in considerare pentru studiu si nu sunt deloc putine motive care sa ii faca pe parinti sa considere oportunitatea invatarii limbii franceze in contextul educational creat pentru copilul sau.
Unele, din multe altele, din aceste motive ar fi:

Invatarea unei a doua sau a treia limbi straine deschide noi orizonturi personale si profesionale iar un elev care va sti cand termina scoala mai multe limbi are mai multe sanse de reusita pe piata muncii nationala si internationala

Engleza si franceza sunt singurele limbi vorbite pe toate cele 5 continente. Mai mult de 200 milioane de oameni de pe Glob vorbesc franceza, care este si a doua limba straina cea mai invatata la nivel global. Francofonia reuneste 68 de state si guvernari.

Sa vorbesti pe langa engleza si franceza este un atuu pentru angajarea in numeroase companii multinationale franceze sau francofone din domenii diverse, cum ar fi: automobile, industria de lux, comert , aeronautica, etc.Franta este a cincea putere economica a lumii

Descoperirea unui univers cultural incomparabil

Deschiderea posibilitatii de a studia in Franta, la universitati reputate ca La Sorbonne, l'Univeriste Marie et Pierre Curie, sau scoli prestigioase HEC, Polytechnique, ESSEC). In anumite conditii, studentii care invata franceza pot obtine burse de la statul francez pentru un al treilea ciclu de studii in Franta la toate disciplinele

Franceza este totodata limba de lucru si a doua limba oficiala la ONU, UNESCO, Uniunea Europeana, Comitetul International Olimpic, Crucea Rosie Internationala si limba mai multor institutii juridice internationale.Limba franceza este indispensabila pentru oricine are in vedere o cariera in organizatii internationale.

De ce Smart Language School pentru copilul meu?

Experienta indelungata de aproape 20 ani, pasiunea , seriozitatea , implicarea ,capacitatea de adaptare la schimbarile necesare in educatie in functie de vremuri, societate,tehnologie, rezultatele obtinute sunt doar cateva motive pentru care ne puteti alege pentu copilul/copiii Dv.

Metode de predare specifice varstei si capacitatii de asimilare ale cursantilor, bazandu-ne pe interactivitate permanenta in forme adaptate personalitatii copiilor/tinerilor dintr-o grupa, ritmului de invatare in diferite perioade din an, disponibilitatii de participare activa a cursantilor la curs, etc

Am adaptat predarea si fixarea timpurilor prezente si le intercalam cu resurse video sau audio astfel incat experienta in clasa sau online a cursantului sa fie una care sa-i capteze atentia intreaga lectie.

Punem accent pe invatarea corecta a gramaticii limbii straine ca o baza necesara pentru o vorbire si exprimare fluenta si corecta .

Urmam la cursuri subiecte de vocabular din domenii de interes fiecarei varste si cu aplicatii practice in viata de zi cu zi

Organizam cursuri complementare celui standard, miniserii de cursuri mai exact, care pun accent pe aplicarea practica a limbii straine. Inca de la varste mici, copiii pot accesa una sau mai multe minserii de cursuri cu tematici ( in limba straina studiata) de tipul: La restaurant, In hotel, La doctor, Despre Natura, Arta si Hobby, Sport, Unelte si utilizarea lor, Transportul, etc. La aceste minsierii se insista pe jocul de rol, vorbirea si utilizarea in practica a limbii invatate.

Putem sustine la acelasi nivel de calitate atat cursurile in sala de clasa cat si online live.

Ce si cum invata cursantul?

Grupele sunt consituite in functie de nivelul de studiu, varsta si clasa, un numar de 8-10 cursanti la grupa

Se urmaresc in procesul de invatare toate aspectele unei limbi, intelegere, citire si exprimare orala si in scris.

Tinem cont de evolutia fiecarui cursant , astfel incat sa aiba un ritm de invatare in pas cu grupa si incurajam comunicarea in grupa ca o componenta esentiala in invatarea si exersarea unei limbi. Daca, totusi, exista cursanti care fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alte grupe, mai potrivite la un anumit moment. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune. Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Daca exista cursanti care, fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alta grupe, mai potrivite la un anumit moment sau ii oferim posibilitatea unor cursuri complementare individualizate si personalizate de gramatica cu profesorul lui care va sti pe ce anume sa insiste in pregatirea cursantului - Grammar Power sau Conversatie practica. Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune.
Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Pregatirea psihologica a profesorilor joaca un rol important in managementul cursului, determinand succesul relatiei pe care o au cu proprii cursanti. Acordam o atentie sporita discutiilor permanente in echipa noastra cu privire la componenta psihologica a cursului pentru fiecare grupa de cursanti in parte

Adaptarea profesorilor la noile realitati se face din mers in permanenta si din nou, ca echipa ne mobilizam sa punem in practica cele mai noi metode de predare pe care le consideram potrivite, cele mai interesante materiale si resurse didactice.

Cum este organizat un curs de franceza?

Structura cursului:
- 2 sedinte pe saptamana a cate 1 ora academica

Perioada de desfasurare:
- 1 septembrie 2024 - 31 iulie 2025 respectand vacantele scolare principale si zilele legal libere

Loc de desfasurare:
- online

Cursurile pentru copii, adolescenti si adulti se VOR desfasura in format IN CLASA| format ONLINE LIVE in functie de situatia impusa de epidemia de COVID-19 in orasul nostru si in in functie de reglementarile impuse de autoritati .

Cursurile , indiferent de format, se vor desfasura dupa programul normal, cursantii vor beneficia de aceeasi curricula fie ca fac cursuri in clasa fie online. Materia de studiu va fi prezentata in cel mai bun mod posibil pentru formatul ales si pentru grupa de varsta si de pregatire a cursantilor pentru a conduce la progres. Ne asumam acest fapt prin pregatirea serioasa, intensa si caracteristica fiecarui format.


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate