Cursuri de limba engleza in format online pentru copii scolari mici, clasele II-IV
Cursuri de limba engleza in format online pentru copii

Engleza - Young Learners - online

De ce un curs de limba engleza online pentru copii?

O limba straina invatata in copilarie este mai usor asimilata de cursant care este inca in proces de formare lingvistic si care are, asadar, capacitate mai mare de invatare, cunostinte mai proaspete de structura lingvistica la modul general din scoala, este mai conectat si mai dispus la invatare si la o pronuntie corecta , toate acestea facandu-l capabil sa fie fluent in limba studiata mai repede si in proportie de succes mai mare decat un adult.

In plus, un tanar adult care stie deja o limba straina la nivel avansat va beneficia mai mult de aceste cunostinte, fie avand un start mai bun in cariera fie avand oportunitati in domeniul educational, universitar, etc.

Incurajam copiii sa inceapa studiul limbii straine in jurul varstei de 5 ani , dar nu mai tarziu de gimnaziu, pentru ca este nevoie de cativa ani de studiu ca sa ajunga la nivel avansat si ar fi ideal sa porneasca studiile universitare si apoi cariera aleasa stiind deja foarte bine limba straina.

Am desfasurat si in anii nateriori cursuri online pentru situatii mai speciale sau pentru cursanti care nu puteau fi prezenti la curs in sala de clasa. Profesorii nostri au partcipat, de asemenea, la multe cursuri , seminarii, workshop-uri online de formare profesionala, de perfectionare sau de schimb de cunostinte, metode de predare si materiale didactice , multe din cursuri organizate de universitati sau edituri celebre in domeniul limbilor straine.Concluzionand, nu ne era strain mediul online nici inainte de 16 martie 2020, dar de atunci si pana acum, am desfasurat exclusiv online toate cursurile noastre la toate nivelurile de pregatire si la toate categoriile de varsta. Si, am constatat ca, daca pregatesti foarte bine lectia online live, daca folosesti materiale potrivite si daca profesorii stiu sa-i activeze pe cursanti , mediul online de desfasurare a cursurilor poate fi nu numai foarte prietenos si interesant pentru copii ca suport de curs dar poate avea beneficii care lipsesc in sala de clasa si poate duce cu siguranta la progres. Noi am constatat asta din experienta cursurilor pe care le facem de aproape jumatate de an in acest mod si facand o evaluare obiectiva a plusurilor si minusurilor acestui format in baza monitorizarii interesului copiilor fata de curs/lectie, participare activa/pasiva, feed back din punct de vedere al evolutiei fiecarui cursant.

Online ( dar categoric online live), sunt cateva beneficii importante:
- materia poate fi prezentata in mod variat in format vizual si auditiv
- cursantii sunt mai atrasi de dinamismul cu care se desfasoara lectia
- cei mai multi dintre cursanti ajung sa aiba un grad mai ridicat de intelegere a limbii vorbite (Listening) si unii din cursantii care in sala de clasa aveau probleme in a vorbi liber in fata colegilor reusesc sa participe mai activ la cursul online.
- expunerea la citit in limba straina este mai mare pentru ca profesorul va prezenta mai multe fise, texte decat o poate face in sala de clasa
- deloc de neglijat este timpul alocat cursului, pentru ca fiind online, cursantul si prin urmare familia lui, castiga timp si pentru alte activitati prin renuntarea la deplasari lungi prin oras si pierdut timp in trafic.
- fiind in confortul propriei case , cursantul se simte mai dispus sa aloce timp activ pentru un curs la care de multe ori nu mai gasea energia sa participe in zile lungi si obositoare

De ce Smart Language School pentru copilul meu?

Experienta indelungata de aproape 20 ani, pasiunea , seriozitatea , implicarea ,capacitatea de adaptare la schimbarile necesare in educatie in functie de vremuri, societate,tehnologie, rezultatele obtinute sunt doar cateva motive pentru care ne puteti alege pentu copilul/copiii Dv.

Experienta de succes pe care am avut-o in lunile martie-august 2020 cand, datorita pandemiei de Covid 19 am fost nevoiti sa inchidem salile de clasa dar, am trecut in 3 zile la varianta online live si aceasta a avut rezultate foarte bune printre cursantii nostri

Cursantii pregatiti de noi sunt incurajati sa -si dea examenele Cambridge la sfarsitul unui ciclu de invatare, inca de la 8,9 ani, ca o evaluare obiectiva si pertinenta a progresului lor, a cunostintelor detinute si ca o evaluare ( cea mai buna) a activitatii noastre . Sigur ca avem si evaluarile noastre interne, anumite testari periodice ca instrumente in verificarea si monitorizarea evolutiei unui cursant, dar consideram ca cea mai buna evaluare este un examen Cambridge. - pregatire examene Cambridge

Metode de predare specifice varstei si capacitatii de asimilare ale cursantilor , bazandu-ne pe interactivitate permanenta in forme adaptate personalitatii copiilor/tinerilor dintr-o grupa, ritmului de invatare in diferite perioade din an, disponibilitatii de participare activa a cursantilor la curs,etc

Folosind materiale didactice si resurse ale unor edituri prestigioase in domeniu , Cambridge University Press , MacMillan , Oxford si National Geographic am adaptat predarea si fixarea timpurilor prezente si le intercalam cu resurse video sau audio astfel incat experienta in clasa sau online a cursantului sa fie una care sa-i capteze atentia intreaga lectie.

Punem accent pe invatarea corecta a gramaticii limbii straine ca o baza necesara pentru o vorbire si exprimare fluenta si corecta .

Urmam la cursuri subiecte de vocabular din domenii de interes fiecarei varste si cu aplicatii practice in viata de zi cu zi

Organizam cursuri complementare celui standard , miniserii de cursuri mai exact, care pun accent pe aplicarea practica a limbii straine . Inca de la varste mici, copiii pot accesa una sau mai multe minserii de cursuri cu tematici ( in limba straina studiata) de tipul: La restaurant, In hotel, La doctor, Despre Natura, Arta si Hobby, Sport, Unelte si utilizarea lor, Transportul , etc. La aceste minsierii se insista pe jocul de rol, vorbirea si utilizarea in practica a limbii invatate.

Putem sustine la acelasi nivel de calitate atat cursurile in sala de clasa cat si online live.

Organizam pentru cursantii nostri de la cursul de engleza generala si sedinte de pregatire specifice examenelor Cambridge , sedinte la care se familiarizează cu formatul și standardele examenelor si primesc informații necesare de care au nevoie ca să înțeleaga structura examenelor – pregatire examene Cambridge

Avem o echipa care ajuta , de multe ori in timp real, la rezolvarea problemelor tehnice care ar putea aparea pentru cursant

Ce si cum invata cursantul?

Grupele sunt consituite in functie de nivelul de studiu, varsta si clasa, un numar de 8- 10 cursanti la grupa.

Se urmaresc in procesul de invatare toate aspectele unei limbi , intelegere, citire si exprimare orala si in scris. La engleza, cele 4 componenete -LISTENING, READING, WRITING, SPEAKING se regasesc ca atare individualizate si la exemenele de limba Cambridge.

Tinem cont de evolutia fiecarui cursant , astfel incat sa aiba un ritm de invatare in pas cu grupa si incurajam comunicarea in grupa ca o componenta esentiala in invatarea is exersarea unie limbi.

Daca, totusi, exista cursanti care, fie nu tin pasul cu restul cursantilor fie dovedesc o dorinta sau capacitate mai mare de invatare, recomandam mutarea in alta grupe, mai potrivite la un anumit moment sau ii oferim posibilitatea unor cursuri complementare individualizate si personalizate de gramatica cu profesorul lui care va sti pe ce anume sa insiste in pregatirea cursantului - Grammar Power sau Conversatie practica

Interesul principal este progresul cursantului bazat pe motivarea lui de invatare si participare activa la curs. Un copil multumit de cum isi petrece timpul la noi va avea rezultate mult mai bune. Un cursant care evolueaza si constata asta va fi mai motivat sa progreseze mai mult.

Pregatirea psihologica a profesorilor joaca un rol important in managementul cursului, determinand succesul relatiei pe care o au cu proprii cursanti. Acordam o atentie sporita discutiilor permanente in echipa noastra cu privire la componenta psihologica a cursului pentru fiecare grupa de cursanti in parte

Adaptarea profesorilor la noile realitati se face din mers in permanenta si, din nou, ca echipa ne mobilizam sa punem in practica cele mai noi metode de predare pe care le consideram potrivite, cele mai interesante materiale si resurse didactice.

Cum este organizat un curs de engleza?

Structura cursului:
- 1 sedinta pe saptamana a cate 2 ore academice

Perioada de desfasurare:
- 1 septembrie 2023 - 31 iulie 2024 respectand vacantele scolare principale si zilele legal libere

Loc de desfasurare:
- online

Cursurile pentru copii, adolescenti si adulti se VOR desfasura in format IN CLASA| format ONLINE LIVE in functie de situatia impusa de epidemia de COVID-19 in orasul nostru si in in functie de reglementarile impuse de autoritati .

Cursurile , indiferent de format, se vor desfasura dupa programul normal, cursantii vor beneficia de aceeasi curricula fie ca fac cursuri in clasa fie online. Materia de studiu va fi prezentata in cel mai bun mod posibil pentru formatul ales si pentru grupa de varsta si de pregatire a cursantilor pentru a conduce la progres. Ne asumam acest fapt prin pregatirea serioasa, intensa si caracteristica fiecarui format.


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate