Miniserii de cursuri pentru copii - online

Miniserii de cursuri

Aplicatii practice | Lectii dinamice si distractive | Accent pe vorbire

CURS
TOOLS AND EQUIPMENT

» 5 sedinte

Miniserii de cursuri
ABOUT NATURE

» 4 sedinte

Miniserii de cursuri
SPORTS AND GAMES

» 5 sedinte

Miniserii de cursuri
TRAVEL AND TOURISM

» 5 sedinte

Miniserii de cursuri
ART, HOBBIES & CRAFT

» 5 sedinte

Miniserii de cursuri
FUNNY EDUCATIONAL GAMES

» 5 sedinte

CURS
GRAMMAR POWER

» 1 sau 2 sed./sapt.

Intrebari&Raspunsuri

Cand au loc cursurile de la aceste miniserii?

» Avand in vedere ca sunt organizate online, cursurile/workshop-urile pot fi programate in functie de cei inscrisi, fie dupa amiaza, fie dimineata . Recomandam cate 2 sedinte pe saptamana. Dupa ce impartim cursantii inscrisi pe grupe de varsta , ii vom contacta pentru a propune variante de orar , parintii putand sa aleaga varianta potrivita.

Cine se poate inscrie la aceste workshop-uri/ miniserii de cursuri?

» Orice copil cu varsta peste 7 ani. Vom stabili grupele in functie de varsta si vom adapta continutul didactic in functie de acest factor. Primul obiectiv este continuarea invatarii limbii engleze intr-o forma diferita, cu aplicatii utile si practice in viata reala dar implicand cursantii 100%, ceea ce ne obliga la a concepe lectii dinamice, amuzante, distractive care sa aduca noutati cursantilor noutati si unghiuri diferite de abordare a limbii engleze si nu numai ( pentru ca vor invata despre foarte multe alte lucruri de interes pentru copii si tineri )

Cum se face plata cursului?

» Cursul se poate plati la inceputul sau la finalulul sau, prin banca, in contul furnizat la cerere sau numerar/card la casieria Smart Language School din Iulius Mall , orarul de lucru fiind afisat pe site.

» Atentie! Orarul de la casierie poate suferi modificari pe diferite perioade, va rugam consultati site-ul in acest sens sau contactati-ne la tel: 0770 787 060 / 0721 208 305

La cate cursuri/ workshop-uri poate participa un cursant?

» La cate doreste din oferta noastra.

» In cazul in care un cursant opteaza pentru mai multe miniserii de cursuri, ii vom prezenta o propunere de program astfel incat sa gestionam optim participarea si succesiunea de desfasurare a acestor miniserii.


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate