Cursuri de limba germana online adulti
Cursuri de limba germana pentru copii in Timisoara

Germana adulti - online

De ce un curs de limba germana la Smart Language School ?

Experienta indelungata de aproape 20 ani, pasiunea , seriozitatea, implicarea, capacitatea de adaptare la schimbarile necesare in educatie in functie de vremuri, societate,tehnologie, rezultatele obtinute sunt doar cateva motive pentru care ne puteti alege pentu Dv.

Suntem constienti ca un adult nu are intotdeauna disponibilitatea de invatare specifica copiilor si anilor de formare, unele din cauze fiind oboseala, stresul la locul de munca, problemele personale . De asmenenea, cei mai multi adulti nu doresc sa se concentreze pe gramatica sau aspecte considerate mai tehnice ale limbii ci mai degraba pe invatarea rapida a limbii pentru a fi folosita in situatii specifice la locul de munca, in parteneriate de afaceri, pentru calatorii. Drept urmare, am adaptat formatul cursului, metodele de predare si materialele didactice astfel incat sa focusam invatarea pe zona de vorbire si exersare a exprimarii orale

Inaintam in ritmul fiecaruia, insistand pe fixarea cunostintelor si exersarea permanenta prin aplicatii in vorbire incurajand cursantii sa se exprime, sa partcipe la jocuri de rol fara teama ca sunt judecati daca gresesc sau nu pronunta corect

Folosim materiale si resursele didactice potrivite grupei de cursanti dupa evaluarea individuala si de grup, in functie de nivelul de cunoastere dar tinem cont si de aspecte ca: profesia, interesul de invatare a limbii straine, capacitatea de invatare prin raportare la disponibilitatea de participare la toate sedintele de curs, etc. Materialee didactice sunt de la editurile Cambridge University Press, National Geographic, MacMillan.

Profesorii se adapteaza cu ritmul de predare si volumul de cunostinte al grupei si iau in calcul metode interactive, amuzante de desfasurare a orelor de curs, potrivite dupa o zi grea de lucru sau abordeaza mai sistematic si la un nivel de complexitate mai mare o grupa de cursanti care detine deja un bagaj de cunostinte si care poate merge intr-un ritm mai sustinut de invatare

Incurajam crearea unei legaturi emotionale a cursantilor intre ei si a lor cu profesorul, ca o mica comunitate, acest lucru avand un impact foarte mare asupra progresului invatarii unei limbi straine , asa cum arata si multe studii, printre care cel condus de Universitatea York.

Cum este organizat un curs de limba germana?

Structura:
- 2 sedinte pe saptamana a cate 90 minute

Perioada de desfasurare:
- Cursurile sunt impartite in module cu durata de 7-8 saptamani sau 14 saptamani; fiecare modul acoperind un subnivel (ex. nivel A1 va fi impartit in 3 subnivele: A1.1, A1.2, A1+).
La inceputul si la finalul fiecarui subnivel va exista o sedinta de evaluare.
- A0 – pentru cei care nu au facut niciodata limba germana
- A1.1., A1.2, A1+
- A2.1, A2.2,A2+
- B1.1, B1.2,B1+
- B2.1, B2.2, B2+
- C1.1, C1.2

Cursurile pentru copii, adolescenti si adulti se VOR desfasura in format IN CLASA| format ONLINE LIVE in functie de situatia impusa de epidemia de COVID-19 in orasul nostru si in in functie de reglementarile impuse de autoritati .

PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020- TOATE CURSURILE VOR AVEA LOC ONLINE

Cursurile , indiferent de format, se vor desfasura dupa programul normal, cursantii vor beneficia de aceeasi curricula fie ca fac cursuri in clasa fie online. Materia de studiu va fi prezentata in cel mai bun mod posibil pentru formatul ales si pentru grupa de varsta si de pregatire a cursantilor pentru a conduce la progres. Ne asumam acest fapt prin pregatirea serioasa, intensa si caracteristica fiecarui format.


Tarif cursuri (2023-2024)

CURSURI LIMBI STRAINE
Descriere

Anul educational la centrul nostru are 44 sedinte de curs standard, respectiv 88 ore academice - 4235 lei ( 3740 lei pentru cursurile in intervalul orar pana la ora 15,00)

Se poate achita:
- In 11 rate egale a cate 385 lei ( respectiv 308 lei pentru a doua limba sau al doilea frate)
- Pentru frati sau pentru studiul unei a doua limbi se calculează o reducere de 20%. Nu se aplica reducere la reducere
- Pentru studierea limbi franceze in intervalul 14,00 - 16,00 reducerea este de 30% la pachetul de baza. Nu se aplica reducere la reducere
- Evaluare online pentru stabilirea nivelului și repartizarea la grupa de curs potrivita - 70 lei
- Pregatire specifica examene Cambridge - curs optional, cu frecventa bilunara. Pretul pe sedinta de curs depinde de nivelul studiat.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate