Smart Language School Timisoara - cursuri pentru copii, adolescenti si adulti. Examen Cambridge Timisoara

OFERTA
ANUL EDUCATIONAL 2022-2023
LA SMART LANGUAGE SCHOOL
Termeni si conditii

REINSCRIERE

18 august 2022
- Anul educational 2022-2023 incepe la 5 septembrie 2022 si se incheie in 25 august 2023. - Anul educational la centrul nostru va avea:41 sedinte curs standard si 3 sedinte curs online special de (de1.5ore/sedinta) grammar/listening, respectiv 37 saptamani (din septembrie pana in iunie ) + 4 sedinte curs standard pe parcursul verii + 3 sedinte curs online de grammar/listening .Cele 4 sedinte pe parcursul verii se pot face astfel:

VARIANTE sedinte vara:



Varianta aleasa de client va fi discutata cu fiecare in parte in luna mai 2023
Cele 37 de saptamani (septembie-iunie) se vor regasi intr-o tabel, personalizat in functie de grupa, profesor, orar si nivel, anexat fiecarui client la contract.
- Vacantele la centrul nostru vor fi urmatoarele:

- Recuperarile la centrul nostru pentru absentele pe durata celor 37 saptamani , vor avea loc astfel;

a) se poate recupera o absenta sau mai multe, anuntand anticipat pentru gasirea celei mai bune variante posibile, la o grupa de acelasi nivel in oricare saptamana doreste clientul pe parcursul celor 37 saptamani
b) se poate recupera o absenta sau mai multe in saptamana de vacanta din februarie sau la programul de vara al centrului nostru, din 21 iunie pana in 25 august 2023
- Anul educational la centrul nostru, pentru 41 sedinte curs standard a cate 2 ore academice in regimul prezentat mai sus plus 3 sedinte /an de curs special online este de 3700 lei ( respectiv 87 ore a cate aprox.43 lei/ora)
- Cursantii care studiaza limba germana/franceza la centrul nostru ca a doua limba, pe langa pachetul cursului standard de mai sus, pot opta pentru pachetul online , de doua sedinte pe saptamana , a cate 40 minute, cu pretul de 2500 lei /an , respectiv 82 sedinte .La acest pachet nu se aplica reducere.
- Fratilor sau celor care studiaza a doua / treia limba curs standard la centrul nostru se aplica o reducere de 15% din pretul de mai sus.Aceeasi reducere din pretul anului educational se aplica celor care opteaza pentru cursuri in intervalul orar 13,30-15,30.
- Plata anului educational se poate face lunar, pana in data de 27 ale lunii pentru luna care urmeaza , incepand cu luna august anul curent , divizarea sumei de 3700 lei in rate facandu-se astfel la un numar de 11 luni , respectiv 11 rate .Prima rata va fi pana in 27 august anul curent. Tabelul cu ratele va fi, de asemenea, anexat contractului si trimis pe mail, ca in fiecare an.
- Plata ratelor se poate face in banca, in aceleasi conturi ca pana acum sau in numerar/card la receptia centrului din str. Martir Cernaianu nr 9
- In cazul in care se realizeaza plata pentru luna septembrie anul curent, pana in 27 august iar orarul propus la final de august/inceput de septembrie nu va este convenabil si doriti retragerea, suma achitata va fi restituita integral in decurs de 3 zile de la anuntarea retragerii.
Avand in vedere necesitatea ca, de anul acesta, firma noastra sa se gestioneze singura financiar, rugam parintii sa ia in considerare reinscrierea doar daca sunt de acord cu toti termenii ofertei prezentate mai sus. Retragerea in timpul anului scolar nu este benefica pentru cursant iar pe noi, ca furnizori sub forma juridica, nu meditatori particulari, cu o multitudine de obligatii fiscale, de personal , spatii si cheltuieli legate de firma, ne afecteaza din punct de vedere al fezabilitatii. In momentul in care acceptam un numar de copii la o grupa, calculele sunt facute pentru acel numar iar salariile profesorilor , ca acestia sa isi doreasca sa lucreze in continuare, nu pot suferi variatii de la o luna la alta . Grupele si orarul acestora se fac in functie de clienti si ne afecteaza serios destabilizarea acestui program si a acestor calcule.
In acest sens, pentru ca unii parinti, ai caror copii sunt in clasa a VIII-a sau a XII-a se gandesc mai mult ca oricand in ultimii ani, obligati desigur, de sistemul de invatamant, sa intensifice meditatiile acestora in vederea examenelor nationale si ii retrag pe cursanti de la centrul nostru incepand cu lunile ianuarie/februarie/martie, asa cum s-a mai intamplat, anuntam ca acceptam la grupe doar cate unul sau doi cursanti in aceste clase, astfel incat, daca se retrag la un moment dat, sa nu se destabilizeze grupele. Deci, numarul de locuri pentru aceste clase este foarte limitat incepand cu acest an educational si, inainte de a face prima plata, va rugam sa ne contactati.
Exemplul 1 de plata: Exemplul 2 de plata: Avand in vedere toate cele mentionate mai sus, precizati, va rugam, daca doriti reinscrierea:
Da, doresc sa o reinscriu /il reinscriu pe
la cursul de:
Doresc sustinerea cursurilor
Pentru cursurile in clasa prefer locatia:
prefer ziua si orarul: Mai doresc sa inscriu la limba:
pe
ACEASTA CERERE TREBUIE SA FIE RETURNATA PANA IN 26 AUGUST 2022 in vederea stabilirii orarului (se poate returna completata si scanata pe mail, adresa office@smartedu.ro , completata online accesand urmatorul: https://smartedu.ro/reinscriere/2022-2023.php sau adusa printata la sediul nostru de pe Martir Cernaianu nr 9)
NOTA:* Pentru cei care opteaza pentru cursuri 'in clasa', ne rezervam dreptul ca, in cazul cresterii abrupte a cazurilor de Covid sau datorate altor epidemii, sau in cazul imbolnavirii de Covid a vreunui cadru didactic, sa trecem temporar , pana la revenirea la o situatie acceptabila din punct de vedere epidemiologic, la cursuri online. Ne cunoasteti de atata timp si, credem, am dovedit ca dorim si oferim calitate cursurilor noastre, indiferent de modalitate de sustinere si punem pret pe siguranta si sanatatea copiilor si profesorilor dar si pe dorinta Dv, ca clienti. Orice modificare de acest fel va fi discutata anterior cu Dv, parintii, si vom lua decizia trecerii in online sau revenirii, dupa caz, in colaborare cu Dv.


Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vezi detalii despre cum sunt folosite la Politica de confidentialitate